Anti-stress masaža

Anti-stress masaža je najčešće kombinacija različitih masažnih tehnika. Njen cilj je opustiti Vaše tijelo i duh od svakodnevnog stresa da biste ponovno pronašli Vaš unutarnji balans. Kod ove masaže važno je tijelo sagledati u cjelini, te uz vrat, leđa, ruke, noge i trbuh, ona uključuje i masažu lica. Masaža je popraćena specijalnim uljima koja, svojim relaksirajućim mirisima, dodatno opuštaju Vaše tijelo.

Jedan od glavnih ciljeva ove masaže je otpuštanje dopamina. Dopamin je tvar koju tijelo prirodno otpušta da bi naš živčani sustav funkcionirao besprijekorno. Ukratko, dopamin nam pomaže da se osjećamo dobro. Kad visoke razine stresa naruše prirodnu ravnotežu u našem tijelu to često može dovesti do pojave anksioznog poremećaja i depresije. Jedna od pojava pretjeranog stresa može biti i grčenje mišića te općeniti osjećaj napetosti. Naša tijela se bez posljedica ne mogu unedogled nositi sa stresom, a masaža, kao potpuno prirodna terapija, nudi odlično rješenje ovog problema.

Anti-stress masaža

Kombinacijom posebne masažne tehnike, s opuštajućom glazbom i aromaterapijom, postiže se jedinstvena sinergija koja pomaže tijelu da dosegne stanje potpune opuštenosti.

U našoj ponudi izdvajamo masažu specijalno namijenjenu na područje leđa i na područje čitavog tijela, a Vama prepuštamo i vlastiti individualni odabir masaže određenog dijela tijela uz kombiniranje s leđima.

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!