Anticelulitna masaža

Ciljana intenzivna masaža za mršavljenje i tonificiranje, vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita, a koristi se uz pažljivo odabrana anticelulitna ulja i kreme koje adresiraju taj problem.

Anticelulitnom masažom se s posebnom pažnjom tretiraju dijelovi koje celulit najizraženije pogađa kao što su noge, trbuh, bedra, nadlaktica, a idealna je za one dijelove tijela koje je teško oblikovati vježbanjem, poput područja iznad koljena i gornjeg dijela bedara.

Jedan od glavnih razloga za nakupljanje celulita jest problem loše cirkulacije krvi i limfe. Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju i tako direktno utječe na zaglađivanje kože.

Anticelulitna masaza

Pokreti su snažniji i intenzivniji nego kod klasične masaže, a izravno utječu na vezivno i masno tkivo. Pokreti se uvijek izvode u smjeru srca, čime se prati prirodni smjer krvotoka što dovodi do izlučivanja viška tekućine iz tijela. Prema želji klijenta, ako je u pitanju osjetljivo tkivo i da bi se izbjegla oštećenja, može se primijeniti blaži oblik masaže u obliku limfne drenaže.

Masaža može izazvati hiperemiju, tj. trenutno crvenilo kože, što je zapravo dobar znak, jer pokazuje da je došlo do poboljšane cirkulacije koja utječe na izlučivanje štetnih tvari iz organizma.

Celulit može nastati zbog različitih razloga. Najčešće je to nedostatak tjelesne aktivnosti, stres, nepravilna prehrana, a ponekad je to i usljed hormonske neravnoteže.

Anticelulitna masaža bi trebala biti jedno od sredstava za borbu protiv celulita, ali ne i jedino.

Najbolje je ako je udružena sa:

  1. Redovitim tjelesnim aktivnostima kroz cijelu godinu.
  2. Urednim životom koji podrazumijeva i redovit san i primjerenu prehranu.
  3. Druženjem sa ljudima koji nas vole zbog svega što mi jesmo, a ne s onima koji nas osuđuju zbog svega što nismo.
  4. Stabilnim radnim i privatnim okruženjem bez prevelikog stresa.

Anticelulitna masaža itekako može pomoći u borbi protiv celulita!

ODLIČAN MEĐUTRETMAN U PAUZI OD MAX SHAPE ANTICELULITNOG TRETMANA IZ NAŠE INFINITY PONUDE!!! 100 %-TNA GARANCIJA USPJEHA!!!
error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!