Četveroručna masaža

Dva terapeuta i vi! Tu se nema što dodati. Vrlo je ugodna i relaksirajuća, a posebno se preporuča osobama koje se teže opuštaju. Dva usklađena terapeuta sa svojim će rukama opustiti Vaše tijelo, potaknuti cirkulaciju, vratiti tijelu energiju i uravnotežiti duh. U ovom čarobnom tretmanu ćete živati i osjećat ćete se kao preporođeni. Bez imalo pretjerivanja,možemo reći da će Vam se užitak UDVOSTRUČITI !!

Kraljevska masaža ili masaža u 4 ruke je jedinstven tretman u našem estetskom centru. Sinkroniziranim pokretima dva terapeuta, sličnog senzibiliteta i kombinacijom masažnih tehnika uz pažljivo izabrane kreme za masažu, blagotvorno se djeluje na opuštanje mišića i smanjenje napetosti.

Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta osluškuju vibracije Vašeg tijela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utječu na opuštanje lijeve i desne strane tijela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvijek preuzima vodeću ulogu u primjeni pokreta.

Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživjeli dvije masaže u jednom tretmanu. Kada dva terapeuta spuste ruke na Vaše tijelo, Vaš um reagira na drugačiji način. U početku se javlja potreba da se prate pokreti oba terapeuta da bi se zadržao logičan redoslijed pokreta koji um diktira, ali se vrlo brzo odustaje od pokušaja da se kontrolira situacija i to je najznačajniji psihološki trenutak u ovoj vrsti masaže.

Prepuštanjem iskusnim i sinkroniziranim pokretima terapeuta, doživjet ćete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše tijelo.

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!