Klasična masaža

Poznata i kao švedska masaža, najčešći je i najomiljeniji oblik masaže koji opušta Vaše tijelo u potpunosti.

Klijente će dočekati ugodna atmosfera s mirisnim svijećama, a na Vama je samo da se prepustite rukama naših stručnih terapeuta.

Masaža obuhvaća masiranje leđa, ruku, nogu, trbuha i vrata s fokusom na posebne točke i s pokretima koji se izvode u smjeru srca, čime se poštuje prirodna izmjena tvari.

Pet je osnovnih pokreta u ovoj masaži, a njihove varijacije izražavaju se dugim i laganim potezima, u kombinaciji s kratkim, ritmičkim tapkanjima površine mišića, te dubokim, kružnim pokretima koji čine klasičnu masažu nježnom i bezbolnom, čime se postiže učinak koji je istovremeno opuštajući i energizirajući.

Klasična masaža

Njene dobrobiti se protežu i iznad samog čina opuštanja. Izuzetno je uspješna u dizanju nivoa kisika u krvi, rješavanju toksina iz tijela, rješavanju nakupina mliječne kiseline tj. miogeloza, poboljšanju cirkulacije i povećanju fleksibilnosti mišića.

Studijom je potvrđeno da, nakon samo 45 minuta masaže, nivo kortizola, hormona stresa, znatno opada što izravno utječe kako na opuštanje tako i na poboljšanje imuniteta.

Darujte sebi ovaj tretman i Vaše tijelo će Vam zahvaliti!

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!