Naš tim

Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom  znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana. Uz detaljnu analizu rezultata, naš tim stoji uz Vas kroz cijeli put željenog tretmana uz neizostavno praćenje napretka i krajnjeg ostvarenog cilja. Infinity tim ima sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu jamči Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

Naš najveći poticaj je zadovoljstvo klijenata koje je ostvarivo preko našeg tima koji uspješno spaja višegodišnje iskustvo, a djelatnice redovito profesionalno usavršavamo uz najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Katarina Kordun, prof.

voditeljica Infinity estetskoga centra


Katarina je osoba kojoj se možete obratiti u vezi svih tretmana, bilo za tijelo ili lice sa kozmetičkog, estetskog ili medicinskog stajališta. Spremna je ustupiti svoj stručni savjet, dati Vam podršku tijekom čitavog procesa tretmana i dati Vam topli osjećaj dobrodošlice u naš salon. Zajedno možete kreirati i individualne pakete koji će zadovoljiti i ostvariti sve Vaše želje. Njene vještine su posebno orijentirane na volumenske i megavolumenske ekstenzije trepavica pod certifikatom Royal Lashes te djeluje kao edukatorica. Veliku pažnju polaže na konstantnu edukaciju i usavršavanje iz manualnih tehnika i na odabir vrhunskih profesionalnih proizvoda za pružanje usluga. Ljubav prema ovom poslu je rezultiralo jako uspješnom poslovanju salona. Inovativna i ispred vremena – to je formula za uspjeh. Moramo brzo misliti, a još brže djelovati, a u svemu tome biti dovoljno hrabri i krenuti u nepoznate struje našeg vremena. S našom Katarinom, Infinity je to i dosegnuo!

Dea Galić


Dea je zavšila obrtničku školu, smjer pediker. Stručna je u estetskim i medicinskim pedikurama. Osim, pedikerskog znanja, posjeduje i ono kozmetičko koje je završila u školi Aspiri. Ima bogato višegodišnje iskustvo u svom zanimanju. Posjeduje položen tečaj rukovođenja Patronus Medical aparatima, kozmetike Juliette Armand te mnogobrojnim vrstama masaže.

Viktoria Braica


Viktoria je kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom.
Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure i manikure. Posjeduje certufikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita. Ima završen tečaj na Patronus medical aparatima.

Antonia Blaić


Kozmetičarka s osam godina radnog iskustva. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije.
Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical s kojima sam radila.
Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih.
Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

Pridružite nam se, postanite dio našeg tima!

Ispunite niže priloženi obrazac sa svojim podacima i očekujte naš poziv…

Vaše ime i prezime

Datum rođenja

Adresa

Broj telefona/mobitela

Zašto želite raditi kod nas i biti dio našeg tima?

Priložite svoj CV

Kakav oblik zaposlenja priželjkujete?

I to je to, još samo jedan klik na slanje...