Naš tim

Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom  znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana. Uz detaljnu analizu rezultata, naš tim stoji uz Vas kroz cijeli put željenog tretmana uz neizostavno praćenje napretka i krajnjeg ostvarenog cilja. Infinity tim ima sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu jamči Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

Naš najveći poticaj je zadovoljstvo klijenata koje je ostvarivo preko našeg tima koji uspješno spaja višegodišnje iskustvo, a djelatnice redovito profesionalno usavršavamo uz najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Katarina Kordun, prof.

voditeljica Infinity estetskoga centra


Katarina je osoba kojoj se možete obratiti u vezi svih tretmana, bilo za tijelo ili lice sa kozmetičkog, estetskog ili medicinskog stajališta. Spremna je ustupiti svoj stručni savjet, dati Vam podršku tijekom čitavog procesa tretmana i dati Vam topli osjećaj dobrodošlice u naš salon. Zajedno možete kreirati i individualne pakete koji će zadovoljiti i ostvariti sve Vaše želje. Njene vještine su posebno orijentirane na volumenske i megavolumenske ekstenzije trepavica pod certifikatom Royal Lashes te djeluje kao edukatorica. Veliku pažnju polaže na konstantnu edukaciju i usavršavanje iz manualnih tehnika i na odabir vrhunskih profesionalnih proizvoda za pružanje usluga. Ljubav prema ovom poslu je rezultiralo jako uspješnom poslovanju salona. Inovativna i ispred vremena – to je formula za uspjeh. Moramo brzo misliti, a još brže djelovati, a u svemu tome biti dovoljno hrabri i krenuti u nepoznate struje našeg vremena. S našom Katarinom, Infinity je to i dosegnuo!

Dea Galić


Dea je zavšila obrtničku školu, smjer pediker. Stručna je u estetskim i medicinskim pedikurama. Osim, pedikerskog znanja, posjeduje i ono kozmetičko koje je završila u školi Aspiri. Ima bogato višegodišnje iskustvo u svom zanimanju. Posjeduje položen tečaj rukovođenja Patronus Medical aparatima, kozmetike Juliette Armand te mnogobrojnim vrstama masaže.

Petra Gabrilo

kozmetičarka


Petra je, kao i Martina u našem timu od samog početka djelovanja Infinity estetskog centra. Njeno primarno zanimanje je kozmetičarka. Posjeduje vještine i poznavanje anatomije i dermatologije u cilju provedbe tretmana lica i tijela (medicinski i kozmetički zahvati). Posjeduje diplomu makeup artista Ane Minić, kao i certifikat za korekciju obrva koncem. Posjeduje i diplomu o provedenom O.P.I. tečaju za pedikuru i manikuru te trajni lak. Prošla je i Infinity edukaciju na radu Patronus Medical aparatima pomoću kojih postavlja kozmetičku dijagnozu, određuje vrstu, trajanje i intenzitet tretmana, odabire i koristi kozmetičke uređaje, preporučuje i provodi tretmane.

Kristina Gavić


Intuitivnost i brižnost glavne su odlike koje krase našu Kristinu. Vrijeme provedeno u njenim rukama bit će vaš stalni podsjetnik da sebe uvijek trebate staviti na prvo mjesto. Stručnjakinja i vrsna poznavateljica svih vrsta masaža kojima će vas odvesti u oazu opuštanja. Na najvišoj razini odrađuje sve kozmetičke tretmane pedikure, manikure, tretmana lica i tijela. Prošla je edukaciju na Patronus medical aparatima te time zadobila vještinu potpunog ovladavanja rada najsuvremenijim aparatima. Ima položen tečaj Juliete Armand kozmetike. Prepustite se u ruke naše Kristine, nećete požaliti!

Pridružite nam se, postanite dio našeg tima!

Ispunite niže priloženi obrazac sa svojim podacima i očekujte naš poziv…

Vaše ime i prezime

Datum rođenja

Adresa

Broj telefona/mobitela

Zašto želite raditi kod nas i biti dio našeg tima?

Priložite svoj CV

Kakav oblik zaposlenja priželjkujete?

I to je to, još samo jedan klik na slanje...