Terapija galvanskim strujama

Terapija galvanskim strujama

Opis zahvata

Galvanska struja – aktivirajuća struja (za aktiviranje i vaskularizaciju tkiva).
Uz pomoć galvanske struje postiže se veća penetracija nabijenih molekula kroz kožu, što uvelike povećava učinkovitost kozmetičke njege. Aparat galvanske struje omogućuje čišćenje kože i reguliranje pH pomoću elektroda .Terapija s galvanske struje ima niz prednosti kao što su:

-Povećanje vlažnosti kože

-pospješuje protok limfe i cirkulaciju krvi

-čišćenje kože

-revitalizaciju kože

-Redukciju sebuma u slučaju masne kože

-Omekšavanje kože

Kandidati

Ne preporučuje se osobama koje koje su u stanju trudnoće ili doje.

Prisustvo kardio stimulatora, slabost sustava srca i bubrega, epilepsija, otvorene rane na koži lica, gljivična oboljenja kože lica, onkološke bolesti te prisustvo zubnih metalnih implantata upućuju na to da se tretman ne bi smio izvesti.

Tijek zahvata

Na spomen riječi struja odmah pomislimo na bol, neugodu i pojavi se mala doza straha, no, ova struja je sigurna i bezbolna.

Tijek zahvata terapije galvanskim strujama odvija se sljedećim rasporedom:
Uklanjanje make upa i nečistoća s lica
Koža lica obogaćuje se preparatima ili kozmetičkim sredstvom koji su individualizirani prema Vašim potrebama kože , ovisno o svrsi postupka. To mogu biti lifting kreme, gelovi protiv akni, razni serumi i maske.
Slijedi tretman galvanskim strujama. Kozmetologinja specijaliziranim pokretima kruži strujnim valjkom po Vašoj koži, a u Vašoj ruci se nalazi štapić koji pomaže pri vođenju struje.
Nakon završetka tretmana nanosimo na kožu lica završnu njegu – hranjivu kremu, serum ili eliksir.

Trajanje tretmana: 30 minuta

Razlika od jednostavne primjene krema, maska, liftinga i seruma je da galvanska struja ionizira kozmetičke i medicinske pripravke. Ionizirani oblik preparata povećava njihovu aktivnost. Galvanskim strujama potičemo stimulaciju metabolizma i povećanjem cirkulacije krvi. Galvanska struja zasićuje kožu kisikom i pojačava osjetljivost dermisa na aktivne sastojke kozmetičkih pripravaka.

Mjere opreza

Nakon tretmana galvanskim strujama nema oporavka, možete se vratiti svakodnevnim obavezama i aktivnostima. Nema rana, crvenila, modrica ili oteklina. Tretman je potpuno siguran i ugodan za pacijenta. Bitno je napomenuti da ne postoji ni mogućnost inficiranja kože, kao ni stvaranje i pojava ožiljaka.

Nakon dogovorenog termina na tretman je važno doći bez nakita. Koži je potreban odmor, stoga nemojte sebi zadavati velike fizičke aktivnosti i aktivnosti općenito barem dva-tri dana nakon tretmana. Nemojte nanositi kozmetiku na kožu 12 sati nakon posjeta nama, kako bi izbjegli iritaciju kože, budući da su pore blago otvorene.
Paketi
Čišćenje lica i galvanska terapija – 400,00 KN
5 X tretman galvanske terapije – 800,00 KN

Cijena

Tretman galvanski strujama – 200,00 KN