Terapija kisikom

Terapija kisikom

Opis zahvata

Sve stanice našeg tijela imaju nešto zajedničko, a to je neprestana potreba za kisikom.Važno je naglasiti da i samim starenjen opskrba kože kisikom značajno pada. Boravak u gradu,dugotrajni rad na kompjuteru,nedostatak kretanja na čistom zraku induciraju nedostatak kisika u našem tijelu.Zdrava koža i ostali organi trebaju dovoljno kisika, ukoliko ga nedostaje usporava se metabolizam, ubrzava se proces starenja kože,nastaju problemi na koži lica(žuto sivo lice,fleke,bore,disbalans sekrecije masti i nastajanje akni). Osobe kojima dugo vremena nedostaje kisika oboljevaju od bolesti dišnog sistema,visokog tlaka itd.Preko oxygen uređaja vršimo bezbolnu terapiju kisikom i koristimo oxygen da se u potpunosti absorbiraju aktivne supstance duboko u kožu(hijaluronska kiselina,vitamin A,C,E, zeleni čaj..).Svaka od supstanci je samo dodatni plus u kombinaciji sa kisikom te imaju pozitivno simultano djelovanje.Oxygen terapijom ubrzavamo metabolizam i oporavljamo organizam(„resetiramo“ rad kože i organa).

direktna primjena kisika na kožu u najvećoj mogućoj koncetraciji od 95%
primjena kisika istovremeno s abrazijom, masažom i štrcanjem po koži
kisik se ubacuje pod pritiskom da najdbulje prodre u kožu
uz kisik se istovremeno ubrizgavaju razne aktivne tvari za pomlađivanje kože
iznimno ugodan tretman, neagresivan, bez oporavka i komplikacija
Ujedno to je najluksuzniji tretman s kisikom.

Uređaj za terapiju kisikom djeluje na dublje slojeve epiderme i tako potiče čišćenje lica, izmjenu stanica i obnavljanje kože. Kisik se ubrizgava u stanice kože kako bi se skinuo mrtvi sloj kože s površine i uklonile manje nepravilnosti, a koža će po završetku izgledati svježe i odmorno, jer tretman ublažava bore, podočnjake i znakove umora.

Kandidati

Za što se preporuča tretman?
pomlađivanje i osvježenje kože kad želite ukloniti mrtvi te umorni izgled lica pogotovo kod pušača i kože oštećene suncem
hidratacija lica i hranjivost kože
uklanjanje ˝sivila˝ kože
nema boljeg tretmana da koža tako zabljesne i lijepo izgleda pogotovo pred neki Vama važni događaj kada nemate vremena čekati rezultate drugih tretmana
osvježenje i oporavak kože nakon izlaganja suncu
pomlađivanje tijela nakon oštećenja suncem
smanjivanje stresa jer je iznimno opuštajući tretman

Tijek zahvata

Početnim pregledom Vašega stanja kože kombinirajući uz to Vaše želje određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.

Skidanje make upa/nečistoća i priprema kože za tretman
Prilagođavajući nastavke dijamante mikrodermoabrazije gladimo područja Vašega lica u propisanim smjerovima i intenzitetom posebno aludirajući na područja gdje je prisutna problematika (mrlje, borice, ožiljci).
Nanos seruma i eliksira te aktivnim ampula na kožu lica, vrata i dekoltea.
Infuzija kisikom
Sprejanje kisikom i injektiranje kisikom vraćamo koži izgubljeni sjaj, elastičnost i izjednačenost. koža postaje zdravija , svježija i znatno manje sklona alergijskim reakcijama,dermatološkim problemima i oboljenjima.
Maska i masaža lica, vrata i dekoltea – kupola za inhaliranje kisikom
Završna njega oxygen profesionalnom kozmetikom.
Tretman traje 45 minuta – 1 sat.

Mjere opreza

S obzirom da je tretman kisikom iznimno ugodan, neagresivan i opuštajući tretman mjere opreza nisu potrebne.

Paketi

Tretman kisikom L paket – 400,00 KN
Tretman kisikom S paket – 300,00 KN

Cijena

Tretman kisikom – 400,00 KN

Čišćenje i njega lica

Čišćenje lica
Ultrazvučna terapija lica