Topli i hladni vosak

Topli i hladni vosak

Opis depilacije:

Depilacija toplim i hladnim voskom su jedne od najraširenijih načina za uklanjanje dlačica s tijele. Dijeli se na topli i hladni vosak.

Topli vosak se koristi za osjetljivija područja: brazilka, prepone, nausnice, obrve, brada, pazusi. Topli vosak prodire duboko prema folikulu dlake i izvlači dlaku. Kada se depilacija toplim voskom obavlja redovito, dlačicama treba više vremena da narastu, a urastanje se smanjuje na minimum.
Zarijani tekući vosak se nanosi drvenom ili plastičnom špatulom, pa je iz tog razloga najbolje da ne riskirate i sami izvodite ove tretmane kod kuće, jer uvijek postoji opasnost od opeklina – ukoliko se vosak ne zagrijava na optimalnoj temperaturi.
Pored depilacije, topli vosak daje efekt pilinga na Vašoj koži, jer istovremeno skida i mrtvi površinski sloj kože.
Hladni vosak
Idealna depilacija za osobe koje imaju problem sa pucanjem vena, kapilara te dulje dlačice. Vosak se pomoću patrona nanosi na kožu i odstranjuje trakama u suprotnom smjeru.
Nakon depilacije može se nanosi umirujući gel na bazi aloe vere ili neutralni hidratantni losion kako bi se ublažilo i spriječilo eventualno crvenilo i iritacije.

Kandidati za depilaciju:

Depilacija vrućim voskom se ne preporuča osobama koje imaju problema s bolnim ili proširenim venama i kapilarama.

Cijene možete provjeriti

CJENIK