Max shape tretman oblikovanja tijela

Max shape kombinira radiofrekvenciju,vacuum ,automatske rolere,infracrveno ,zeleno I plavo svjetlo u jednom aplikatoru te kavitaciju sa infracrvenim svjetlom u drugom aplikatoru.

Max shape je najnapredniji uređaj za neinvazivno oblikovanje tijela i pomlađivanje kože. Koristi se u tretmanima eliminacije celulita, redukcije masnih naslaga, oblikovanja tijela, pomlađivanja kože tijela i lica. Kombinira više  tehnologija: vakuum, radiofrekvenciju, infracrveno,zeleno i plavo svjetlo, automatske mehaničke rolere jednom aplikatoru te kavitaciju 40kHz sa infracrvenim svjetlom.. Takvom kombinacijom omogućuje kompletne tretmane sa instant efektom koji su komforni i ugodni.

Oblikovanje tijela
  • Smanjenje obujma
  • Redukcija celulita
  • Oblikovanje tijela
  • Zatezanje kože
  • Poticanje drenaže I cirkulacije
  • Opuštanje mišićnog spazma I boli
  • Redukcija bora
  • Lifting I regeneracija
Max shape oblikovanje tijela

Kavitacija-Fenomen kavitacije već desetljećima je iskorišten u medicini, a u novije vrijeme svoju primjenu našao je u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencij.Rezultat toga je redukcija masnih naslaga na tretiranom području (2-6 cm). Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti  jetre i dinamici limfnog sistema preko kojih se fragmenti masnih stanica metaboliziraju(jetra) i izlučuju iz organizma(limfni sistem).

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.

Da bi se postigla ta sinergija potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo.

Max  Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata.

Kavitacija putem ultrazvučne  frekvencije  40kHz  učinkovito smanjuje obujam, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana

Kavitacija

Fenomen kavitacije je već desetljećima  iskorišten u medicini, a u novije vrijeme svoju primjenu našao je i u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija. Rezultat toga je redukcija masnih naslaga na tretiranom području ( 2-6 cm ). Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti  jetre i dinamici limfnog sistema preko kojih se fragmenti masnih stanica metaboliziraju ( jetra ) i izlučuju iz organizma ( limfni sistem).

Našlo se idealno riješenje za poticanje tih procesa putem max shapinga koji kombinira mehaničke rolere i vakuumski usis u  sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom. Zbog svog snažnog anticelulitnog učinka  i osnažujući vlakna vezivnog tkiva, ove tehnologije su upotpunile proces ultrazvučne kavitacije  u svrhu ljepše i zategnutije kože te lijepo oblikovanog tijela bez celulita.

Max shape
error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!