fbpx

Oblikovanje tijela Max shape uredajem

Tretmani za mršavljenje

Opis zahvata

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža. Da bi se postigla ta sinergija potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo. Max Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata. Kavitacija putem ultrazvučne frekvencije 40kHz učinkovito smanjuje obujam, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. U Max shape tretman spada i tretman vakuumom koji kombinira plavo, crveno, zeleno i žuto svijetlo s snažnim elektromotorima unutar rolera koji masne naslage izvlači na površinu. Vakuum stvara kožni nabor i tijesno ju pritisne uz aplikator, što znatno poveća selektivnost i sigurnost terapije.Metoda je potpuno bezbolna i neagresivna, tako da nakon nje možete normalno nastaviti s dnevnim aktivnostima.

Kandidati

Kombinacija kavitacije i vakuuma preporučamo za:
– ciljano uništavanje masnih stanica i celulita na najugroženijim mjestima kao što su trbuh, bedra, stražnjica, natkoljenice i nadlaktice
smanjenje celulita
– smanjenje obujma na kritičnim područjima
– oblikovanje tijela i postizanje željene figure

Tijek zahvata

Postupak ovisi o stupnju pretilosti, na području problemskog područja. Kozmetolog nakon pregleda bira najprikladniji program – jačinu i prolazi kavitacijskim nastavkom po kritičnom području. Da bi nastavak lakše klizio i imao bolji vodič područja se tretiraju posebnim kavitacijskim gelom, a NE ULTRAZVUČNIM. Gel pri prodiranju u potkožne slojeve epidermisa također pomaže ubrzati razgradnju masnih stanica. Jedan osnovni tretman traje od 30 do 40 minuta i u njemu možemo ciljano djelovati na dio tijela na kojem želimo smanjiti masne naslage. Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga, okolna tkiva, krvne žilice i živce. Svakom organizmu treba vremena za preradu i eliminaciju oslobođene masne kiseline, pa je preporučljivo da između dva kavitacijska tretmana prođe 5 do 7 dana. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe, ovisno o hormonalnom stanju, bazalnom metabolizmu i drugim osobnim čimbenicima. No, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog postupka, ali bi ipak bilo dobro obaviti ih od tri do pet.

Mjere opreza

Predostrožnosti – tretman nije dozvoljen za osobe koje su u fazi:
– tromboze
– težih oboljenja srca i krvožilnog sustava
– osoba sa pacemakerom
– epilepsije
– tumora i sličnih patoloških stanja
– otvorenih rana
– kožnih bolesti

Cijena

Broj tretmana: 1 tretman kavitacija i vakuum
Cijena: 500,00 kn
Broj tretmana: 1 tretman kavitacija
Cijena: 300,00 kn

Broj tretmana: 1 tretman vakuum

Cijena: 300,00 kn

Rezultati

Rezervacija termina

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

"Pablo" rezervacijski sustav

"E-mail" rezervacijski sustav

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.