Radiofrenkvencija lica/vakuum lica, vrata i dekoltea

Protok krvi se povećava temeljem djelotvornosti dijatermijskog tretmana. Rezultat je povećanje opskrbe hranjivim tvarima uz aktiviranje prijenosa materijala. Primjenom uređaja RADIOFREKVENCIJA na licu dovodi se svježa, kisikom bogata krv, koja čisti pore, rastapa otrove i druge otpadne tvari, te pomaže prirodi da uspostavi prirodno, sjajno, zdravo stanje puti. Kontinuirani tretmani činit će čuda za ten.

Tretmani lica – radiofrekvencija

  • Kontrolira stvaranje melanina
  • Antibakterijski učinak
  • Osnažuje imunitet kože
  • Potiče stvaranje vlakana kolagena i elastina
Vakuum radiofrenkcvencija

Ako se ne osjećate dobro, ne možete niti izgledati dobro. Mnoge žene koje uviđaju da je dobro zdravlje ključno za stvarnu ljepotu i produženje mladosti, s redovitom vjernošću koriste RADIOFREKVENCIJA. Rezultati ostvareni njegovom primjenom biti će vam pravo otkriće, te će u izvanredno kratkom vremenu dovesti vaše tijelo, zdravlje i izgled u ono stanje koje je priroda namjeravala.

Korištenjem RADIOFREKVENCIJA vodi bogata, crvena krv. Ona hrani tkiva i stanice, te koži daje sjajnu nijansu zdravlja i ljepote. Sve nepravilnosti na licu brzo nestaju. Odlično se kombinira s ostalim tretmanima poput ultrazvučnog čišćenja lica , mikrodermoabrazije, ultrazvuka lica te klasičnih tretmana lica

Tretmane radiofrekvencije koristimo kao blic efekt, rezultati liftinga se vide odmah nakon tretmana i traju 5-7 dana, ukoliko se tretmani rade kontinuirano 1x tjedno kroz 5 tjedana rezultati su postojani i vidljivi od 6 – 12 mjeseci.

Vakum masaža lica, vrata i dekoltea – poboljšavamo mikrocirkulaciju, opskrbljujemo stanice kože kisikom. Kod atrofirane i borama prisutne kože djeluje na tonus, jer utječe na kolagenske strukture. Kod masne kože izvodi se vakum drenaža gdje utjecajem na limfu vraća balans između postotka masnoće i vode u koži. Potkožno se masiraju navedena kožna područja, te se oblikuju.

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!