Specijalni tretman Juliette Armand

Razlog zbog kojeg potpisujem ovu kozmetiku nije nastao iz želje za slavom. Iza ovog potpisa je poruka, osobni dijalog sa svakom ženom. Kad u laboratoriju provodim istraživanja o formulama, vidim ženu prije mene, kao da sam ja ona koja će stvoriti njenu osobnu liniju kozmetike .

IOULIA ARMAGOU
Kemičar
Predsjednica Juliette Armand

Specijalni tretman Juliette Armand

Elements  su oduvijek bili dio cjelovite profesionalne linije high-end proizvoda. Oni čine temelj evolucije u ljepoti i zdravlju kože. Obnovljena linija Elements predstavlja ciljani odabir i nudi spektakularan napredak u kozmetologiji, kao dio naše obveze da uvijek nudi vrhunsku liniju proizvoda za najbolje rezultate sa maksimalnom učinkovitošću.

Obnovljenja linija Elements, bazirana na inovativnim sastojcima i tehnologiji, nudi napredne formule koje su potpuno u skladu sa svjetskim trendovima u kozmetologijii najnovijim znanstvenim dostignućima. U kontekstu ˝state-of-art˝ kozmetike, svi proizvodi nove Elements linije su apsolutno sigurni za zdravlje: bez parabena, propilen glikola, mineralnih ulja i alergena.

Karakteristična prednost linije je višenamjensko djelovanje proizvoda koje pokriva sve zahtjeve kože za njegu lica i tijela  u skladu sa modernim anti-ageing ,anti-akne i sličnim metodama.

Funkcionalana klasifikacija proizvoda omogućava selekciju specijalnih proizvoda i neograničene mogućnosti kombinacije proizvoda, ovisno o tehnikama, protokolima i uređajima.

Naše kozmetičarke odabiru specijalni tretman, proizvod i kombinaciju koja je najprikladnija Vašim potrebama, a samim timćemo udovoljiti svim Vašim željama.

Za što su sve namijenjeni specijalni tretmani Juliette Armand?

  • Hidracija
  • Njega očiju
  • Prevencija i zaštita
  • Biološko starenje
  • Osjetljiva koža
  • Masna koža & akne
  • Tijelo
error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!