Oblikovanje tijela Max shape uredajem

Oblikovanje tijela Max shape uredajem

Opis zahvata

Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.
Da bi se postigla ta sinergija potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo.
Max Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata.
Kavitacija putem ultrazvučne frekvencije 40kHz učinkovito smanjuje obujam, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.
U Max shape tretman spada i tretman vakuumom koji kombinira plavo, crveno, zeleno i žuto svijetlo s snažnim elektromotorima unutar rolera koji masne naslage izvlači na površinu. Vakuum stvara kožni nabor i tijesno ju pritisne uz aplikator, što znatno poveća selektivnost i sigurnost terapije.Metoda je potpuno bezbolna i neagresivna, tako da nakon nje možete normalno nastaviti s dnevnim aktivnostima.

Kandidati

Kombinacija kavitacije i vakuuma preporučamo za:
– ciljano uništavanje masnih stanica i celulita na najugroženijim mjestima kao što su trbuh, bedra, stražnjica, natkoljenice i nadlaktice
smanjenje celulita
– smanjenje obujma na kritičnim područjima
– oblikovanje tijela i postizanje željene figure

Tijek zahvata

Postupak ovisi o stupnju pretilosti, na području problemskog područja. Kozmetolog nakon pregleda bira najprikladniji program – jačinu i prolazi kavitacijskim nastavkom po kritičnom području. Da bi nastavak lakše klizio i imao bolji vodič područja se tretiraju posebnim kavitacijskim gelom, a NE ULTRAZVUČNIM. Gel pri prodiranju u potkožne slojeve epidermisa također pomaže ubrzati razgradnju masnih stanica.
Jedan osnovni tretman traje od 30 do 40 minuta i u njemu možemo ciljano djelovati na dio tijela na kojem želimo smanjiti masne naslage.
Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga, okolna tkiva, krvne žilice i živce. Svakom organizmu treba vremena za preradu i eliminaciju oslobođene masne kiseline, pa je preporučljivo da između dva kavitacijska tretmana prođe 5 do 7 dana. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe, ovisno o hormonalnom stanju, bazalnom metabolizmu i drugim osobnim čimbenicima. No, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog postupka, ali bi ipak bilo dobro obaviti ih od tri do pet.

Mjere opreza

Predostrožnosti – tretman nije dozvoljen za osobe koje su u fazi:
– tromboze
– težih oboljenja srca i krvožilnog sustava
– osoba sa pacemakerom
– epilepsije
– tumora i sličnih patoloških stanja
– otvorenih rana
– kožnih bolesti

Paketi

 • 5 Tretmana MAX SHAPE, +3 anticelulitne masaže – 1500,00 KN
 • 5 Tretmana MAX SHAPE kavitacija, +5 tretmana oklagija/maderoterapije – 1800,00 KN
 • 5 Tretmana MAX SHAPE – 1200,00 KN
 • 3 Tretmana MAX SHAPE – 900,00 KN
 • Trbuh: 3 x kavitacija + 5 tretmana oklagije (30 min)
  Cijena: 1.200,00 kn
 • Noge: 3 x kavitacija + 5 x oklagije(40`)
  Cijena : 1500,00 KN
 • Noge + trbuh:
  5 x kavitacija(20min) + 5 x oklagije (20 min)
  + 5 x oklagije (55`)
  Cijena : 2000,00 KN

Cijena

Tretman MAX SHAPE kavitacije – 300,00 KN
Tretman MAX SHAPE kavitacije i vakuuma – 500,00 KN