fbpx

Zašto je važno i kako odabrati najbolji beauty salon?

Kada se odlučite povjeriti nekome svoje lice važno je znati da toj osobi morate vjerovati da takav prostor je visoko steriliziran da se koristi profesionalna kozmetika i pribor kako bi sveli na minimum bilo kakve probleme koji mogu nastati.

Imali smo često priliku spašavati klijentima lice koji su došli sa infekcijama i bakterijama koje su im bile prenesene kroz otvorene rane na licu.

Kada dajte Vase lice nekome da se o njemu brine bilo bi Važno da se zapitate je li ta osoba sterilizirala svoj pribor? Ako niste sigurni najbolje bi bilo da je zapitate da Vam pokaže uređaj na kojem je to napravljeno.
Sljedeća stvar na koju je važno da obratite pozornost kod čišćenja lica da pogledate koristi li ta osoba odgovarajuću zaštitu na rukama “gumene rukavice”. Infinity estetski centar ide toliko daleko da sterilizirane rukavice kao preventivu prolazi jos jednom alkoholom kako bi otkloni sve mogućnosti od infekcija. Osobe koje rade bez zaštitnih rukavica riskiraju da nanesu bilo kakvu zarazu Vašem licu pogotovo ako uzmemo u obzir što sve sve nalazi ispod noktiju.

Nemojte zaboraviti provjeriti sa kojom kozmetikom Vam se izvodi tretman. Danas na tržištu i crnom tržištu postoji jako puno preparata koji nisu ispitani i mogu biti opasni za ljudsko zdravlje zato pripazite je li Vaš salon ili ručni rad certificiran od određenog brenda za profesionalnu kozmetiku.
U infinity estetskom centru koristimo isključivo kozmetiku koja nije testirana na životinjama, kozmetika nosi oznaku VEGAN. Naša kozmetika ne sadrži silikone parafin i paraben.

Ako želite više informacija ili se prepustiti u ruke stručnjaka možete ovdje.

Od sada možete uživati u profesionalnoj kozmetici Infinity estetsko centar u našem web shopu. Posjetite naš WEB shop!

error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.