fbpx

Kraljevska SPA pedikura

Pedikura

Opis tretmana

Medicinska pedikura se od klasične razlikuje u nekoliko karakteristika. Prvenstveno, medicinska pedikura je za klijente koji imaju problema s uraslim noktima, sa kalom, kurjim očima, deformacijama noktiju, gljivičnim oboljenjima i defektima. Koristi se posebni medicinski pribor kao što su sklapeli raznih veličina, pedikerski žiletići, pedikerske igle i posebna kliješta. Učestale su i deformacije nokta što uzrokovano traumom, što teškim gljivičnim oboljenjima. U takvom slučaju, unutar medicinske uključujemo i korektivnu pedikuru, gdje uz pomoć antifungalnog gela oblikujemo nokat te na taj način dobivamo estetski prihvatljiv izgled nokta, ali ono najbitnije klijent ovom vrstom proizvoda dobiva i liječenje gljivica.

Higijena i Vaše zdravlje

U našem salonu pri odrađivanju tretmana pedikure možete biti sigurni da koristimo:
– propisane sanitarno-higijenske uvjete prostora i korisnika kao i radnika
– provedbu dezinfekcije i sterilizacije instrumenata za rad
– korištenje jednokratnog materijala koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom

Tijek zahvata

Kraljevska SPA pedikura Vaša stopala vodi na nezaboravno putovanje. Tretman počinje namakanjem Vaših stopala u aromatiziranoj kupki s laticama sezonskog cvijeća. Slijedi obrada i uklanjanje viška kože sa stopala i peta, uređivanje i obrada nokta i kutikule. Uz opuštajući piling i masažu Vaša stopala će procirkulirati, a višak mrtvih stanica će biti odstranjen. Nakon pilinga slijedi masaža – refleksologija stopala dragocjenim uljima. Slijedi maska za stopala i motanje u topli ručnik prethodno zagrijan u uređaju. Zatim nokte lakiramo ili stavljamo trajni lak, a završna njega uključuje ureinu kremu i njegu kožice.

Izbor lakova

Uz svaki tretman klasične manikure, možete dodatno uljepšati svoje ruke nekom iz mnoštva nijansi najpoznatijih svjetskih brendova.
-O.P.I. klasični i trajni lak
-Molon PRO trajni lak
-Jana nails
-Reforma

Cijena

Kraljevska SPA pedikura – 35,00 €
Kraljevska SPA pedikura i trajni lak – 45,00 €

Rezultati
Rezervacija termina

Rezervacija termina

Online rezervacija

Zašto online rezervirati?

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.