fbpx

Savjetnik

Naš tim stručnjaka obrađuje teme o problematikama, sa različitim stajalištima (psihološko, sociološko, kozmetološko npr. akne u odrasloj dobi, problem uraslog nokta, zašto je dobro priuštiti si masažu i kakvu masažu izabrati itd..

Obraitite nam se rado ćemo obraditi sve teme koje Vas zanimaju!

Savjetnik

"Pablo" rezervacijski sustav

Postovani klijenti! Infinity estetski centar prati trendove te nam je cilj napredovanje u svim segmentima našeg poslovanja.

Želimo Vam predstaviti umjetnu inteligenciju, naš novi rezervacijski sustav Pablo koji od sad primjenjuje u svim Infinity estetskim centrima.

Ukoliko Vam je potreban termin mozete besplatno otkazati ili izmijeniti datum i sat te odmah pronaci odgovarajuci termin i željenog djelatnika.

Link za rezervaciju.

Čekamo Vas!

Zašto je važno i kako odabrati najbolji beauty salon?

Kada se odlučite povjeriti nekome svoje lice važno je znati da toj osobi morate vjerovati da takav prostor je visoko steriliziran da se koristi profesionalna kozmetika i pribor kako bi sveli na minimum bilo kakve probleme koji mogu nastati.

Imali smo često priliku spašavati klijentima lice koji su došli sa infekcijama i bakterijama koje su im bile prenesene kroz otvorene rane na licu.

Kada dajte Vase lice nekome da se o njemu brine bilo bi Važno da se zapitate je li ta osoba sterilizirala svoj pribor? Ako niste sigurni najbolje bi bilo da je zapitate da Vam pokaže uređaj na kojem je to napravljeno.
Sljedeća stvar na koju je važno da obratite pozornost kod čišćenja lica da pogledate koristi li ta osoba odgovarajuću zaštitu na rukama “gumene rukavice”. Infinity estetski centar ide toliko daleko da sterilizirane rukavice kao preventivu prolazi jos jednom alkoholom kako bi otkloni sve mogućnosti od infekcija. Osobe koje rade bez zaštitnih rukavica riskiraju da nanesu bilo kakvu zarazu Vašem licu pogotovo ako uzmemo u obzir što sve sve nalazi ispod noktiju.
Nemojte zaboraviti provjeriti sa kojom kozmetikom Vam se izvodi tretman. Danas na tržištu i crnom tržištu postoji jako puno preparata koji nisu ispitani i mogu biti opasni za ljudsko zdravlje zato pripazite je li Vaš salon ili ručni rad certificiran od određenog brenda za profesionalnu kozmetiku.
U infinity estetskom centru koristimo isključivo kozmetiku koja nije testirana na životinjama, kozmetika nosi oznaku VEGAN. Naša kozmetika ne sadrži silikone parafin i paraben.
Ako želite više informacija ili se prepustiti u ruke stručnjaka možete ovdje.

STOP aknama! Dovedite u red svoje lice!

Čišćenje lica, lasersko uklanjanje akni i naša preporuka za kozmetiku!

Osnovni tretman za njegu i čišćenje lica sastoji se od analize lica, dijagnoze stanja Vaše kože i postotka sebuma.
Vrlo je bitno da stručna osoba s iskustvom napravi dobru analizu kože lica. Dobra analiza je i temelj uspješnog otklanjanja akni, ožiljaka i mrlja. Naš tim je visoko educiran, sastavljen je od stručnjaka u svom poslu i iza sebe imaju veliki broj tretmana kojima su uspjeli riješiti problematiku aknozne kože lica te su na taj promijenili živote ljudi.

Akne mogu imati snažan i velik utjecaj na kvalitetu života, ali i kod pojedinaca izazvati psihičke probleme kao što su nisko samopouzdanje, bijes, anksioznost, depresije, smanjeno samopoštovanja, osjećaj srama i socijalnu izolaciju.
Česti problemi koji se mogu pojaviti su osjećaj manje vrijednost što uvelike može utjecati na Vaše ponašanje na poslu i odnos s Vašim partnerom. Rezultate Infinity estetskoga centra možete pogledati u rubrici naši rezultati.

Čišćenje lica

Čišćenje lica i osnovna njega lica tretman su kojeg bi svaka klijentica i klijent trebali raditi najmanje 3-4 puta godišnje, ovisno o stanju, tipu i problemu kože. Zbog starenja kože, temeljni tretmani lica trebaju se obavljati kvartalno, svaka tri mjeseca, u vremenskom razdoblju tijekom kojeg promjene na koži postaju očite. Bez obzira šminkate li se ili ne, osnovni kozmetički tretmani i čišćenje lica prvi su koraci svake njege lica koji ima svrhu pružiti lijepu, čistu, blistavu i zdravu kožu.

Postupak čišćenja lica kod žena svakodnevnom primjenom make upa, krema i zbog vanjskih utjecaja, osobito smoga, začepljuje pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica.
Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi se ispraznio miteser i uklonila nečistoća. Prema tipu kože, porama i obliku mitesera određuje se vrsta čišćenja lica te se nekad kombiniraju razne metode. Samoinicijativno čišćenje lica ne preporučamo. Obratite se našim provjerenim kozmetolozima. Naš tim možete upoznati ovdje.

Kao mjeru opreza svakako valja istaknuti:
Nakon tretmana čišćenja lica nije preporučljivo šminkanje barem dva sata nakon tretmana.
Kućne pilinge ili uporabu kozmetike s kiselinama nije preporučljivo koristiti barem tjedan dana nakon tretmana.
Ne dirati očišćenu kožu pretjerano rukama.

Lasersko uklanjanje akni

Laser optičkom energijom uništava lojnu žlijezdu da smanji njenu veličinu uz jaki protupalni efekt pri čemu se bakterije uništavaju. Koža nikad ne ostane suha jer se žlijezda nikad ne uništi do kraja. Tretman laserom se preporuča kod problematičnog tena, pojačanog mašćenja kože s proširenim porama te akni.
Prosječno je potrebno 3-5 tretmana pri čemu nije moguće točno predvidjeti broj potrebnih tretmana. Nakon kraja tretmana savjetuju se povremeni tretman održavanja svako 3-9 mjeseci. Tretman nema nikakve nuspojave, nije agresivan niti bolan pri čemu nema oporavka nakon tretmana. Kod jakih upala moguća je manja osjetljivost. Efekt tretmana se vidi za oko 3-4 tjedna te postaje sve bolji s vremenom. Laser znatno ubrzava prolaženje akni, sprječava razvoj upalnog crvenila i ožiljaka. Ključna uloga lasera je da uništi problematične lojne žlijezde iz kojih nastaju akne. Tretman pomaže i kod blagih ožiljaka da se smanje jer potiče razvoj kolagena.

Ukoliko želite provjeriti jest li kandidat za čišćenje lica možete provjeriti ovdje ili nam postaviti upit.

Preporuka za kozmetiku

Afrodita proizvodi nisu testirani na životinjama

Afrodita proizvodi certificiranog podrijetla koji su zadovoljili “Humani standard kozmetike” (HCS), da njihovi proizvodi kao ni sastojci nisu testirani na životinjama!

Izabrane formule ne sadržavaju parabene, paraffin, silikone, umjetna bojila i sintetičke mirise. Dodatna prednost: proizvodi ni u jednoj razvojnoj fazi nisu testirani na životinjama!

Podržimo ih kupnjom i korištenjem njihovih proizvoda web shop.

Možete se naručiti online za konzultacije ili zakazati termin.

Booster Juliette Armand ˝eliksir mladosti˝

Skin Boosters anti-kirurški sistem

Inovativna EFFECTOX ™ tehnologija kreirana od strane Juliette Armand minimizira ekspresivne linije lica (starenje mišića) zaustavljajući mišićnu kontrakciju, Ovo otkriće u Juliette Armand laboratorijima obilježio uspjeh SKIN BOOSTERS anti-kirurškog sistema, kozmetike koja je alternativa botoxu, blefaroplastici, kemijskom pilingu, mezoterapiji i liposukciji.

Sa SKIN BOOSTERS, vaš sastanak s plastičnom kirurgijom je … odgođen!

Boosteri Juliette Armand u Vašoj koži potiču prirodne resurse, a njihova namjena je višestruka:

  • kemijski piling → Apocalypsis Terapija
  • akne → Apocalypsis Terapija
  • botox → Thavma Terapija
  • mezoterapija → Chronos Terapija (regeneracije kože)
  • blefaroplastika → Opsis Terapija (područje oko očiju)
  • liposukcija → Schema Terapija

ACNE program Afrodita

Proizvodi i u njih ugrađeni sastojci obuhvaćeni programom ACNE udovoljavaju zahtjevima za poboljšanje ili potpuno izlječenje nečiste kože ili kože s aknama koje se pojavljuju kao posljedica suvišnog izlučivanja masnoće. Primjereni su za njegu lica i tijela.

Acne krema Zno

Smanjuje hiperaktivnost lojnica, smiruje kožu i djeluje blago antibakterijski.

Krema ZnO

Krema ZnO smanjuje hiperaktivnost žlijezda lojnica, smiruje kožu i djeluje blago antiseptički. Cink-oksid lokalno suši akne, djeluje antiseptički.

Maska u kremi

Kremna maska dubinski čisti kožu, djeluje blago antiseptički te ima adstringentni učinak. Sinergijskim učinkom ugrađenih aktivnih sastojaka, poboljšava se i prokrvljenost kože.

Tonik

Tonik uklanja ostatke masnoće i ugodno osvježava kožu. Djeluje adstringentno, antiseptički i potiče prokrvljenost kože. Čuva vlažnost i olakšava uspostavljanje prirodne ravnoteže kože.

Pjena za čišćenje

Pjena za čišćenje otvara pore i dubinski čisti suvišnu masnoću i nečistoću. Umiruje i regulira ravnotežu masnoće i vlage u koži.

Od sada možete uživati u profesionalnoj kozmetici Infinity estetsko centar u našem web shopu. Posjetite naš WEB shop!

× Kako vam mogu pomoći?