fbpx

STOP aknama! Dovedite u red svoje lice!

Čišćenje lica, lasersko uklanjanje akni i naša preporuka za kozmetiku!

Osnovni tretman za njegu i čišćenje lica sastoji se od analize lica, dijagnoze stanja Vaše kože i postotka sebuma.
Vrlo je bitno da stručna osoba s iskustvom napravi dobru analizu kože lica. Dobra analiza je i temelj uspješnog otklanjanja akni, ožiljaka i mrlja. Naš tim je visoko educiran, sastavljen je od stručnjaka u svom poslu i iza sebe imaju veliki broj tretmana kojima su uspjeli riješiti problematiku aknozne kože lica te su na taj promijenili živote ljudi.

Akne mogu imati snažan i velik utjecaj na kvalitetu života, ali i kod pojedinaca izazvati psihičke probleme kao što su nisko samopouzdanje, bijes, anksioznost, depresije, smanjeno samopoštovanja, osjećaj srama i socijalnu izolaciju.
Česti problemi koji se mogu pojaviti su osjećaj manje vrijednost što uvelike može utjecati na Vaše ponašanje na poslu i odnos s Vašim partnerom. Rezultate Infinity estetskoga centra možete pogledati u rubrici naši rezultati.

Čišćenje lica

Čišćenje lica i osnovna njega lica tretman su kojeg bi svaka klijentica i klijent trebali raditi najmanje 3-4 puta godišnje, ovisno o stanju, tipu i problemu kože. Zbog starenja kože, temeljni tretmani lica trebaju se obavljati kvartalno, svaka tri mjeseca, u vremenskom razdoblju tijekom kojeg promjene na koži postaju očite. Bez obzira šminkate li se ili ne, osnovni kozmetički tretmani i čišćenje lica prvi su koraci svake njege lica koji ima svrhu pružiti lijepu, čistu, blistavu i zdravu kožu.

Postupak čišćenja lica kod žena svakodnevnom primjenom make upa, krema i zbog vanjskih utjecaja, osobito smoga, začepljuje pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica.
Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi se ispraznio miteser i uklonila nečistoća. Prema tipu kože, porama i obliku mitesera određuje se vrsta čišćenja lica te se nekad kombiniraju razne metode. Samoinicijativno čišćenje lica ne preporučamo. Obratite se našim provjerenim kozmetolozima. Naš tim možete upoznati ovdje.

Kao mjeru opreza svakako valja istaknuti:
Nakon tretmana čišćenja lica nije preporučljivo šminkanje barem dva sata nakon tretmana.
Kućne pilinge ili uporabu kozmetike s kiselinama nije preporučljivo koristiti barem tjedan dana nakon tretmana.
Ne dirati očišćenu kožu pretjerano rukama.

Lasersko uklanjanje akni

Laser optičkom energijom uništava lojnu žlijezdu da smanji njenu veličinu uz jaki protupalni efekt pri čemu se bakterije uništavaju. Koža nikad ne ostane suha jer se žlijezda nikad ne uništi do kraja. Tretman laserom se preporuča kod problematičnog tena, pojačanog mašćenja kože s proširenim porama te akni.
Prosječno je potrebno 3-5 tretmana pri čemu nije moguće točno predvidjeti broj potrebnih tretmana. Nakon kraja tretmana savjetuju se povremeni tretman održavanja svako 3-9 mjeseci. Tretman nema nikakve nuspojave, nije agresivan niti bolan pri čemu nema oporavka nakon tretmana. Kod jakih upala moguća je manja osjetljivost. Efekt tretmana se vidi za oko 3-4 tjedna te postaje sve bolji s vremenom. Laser znatno ubrzava prolaženje akni, sprječava razvoj upalnog crvenila i ožiljaka. Ključna uloga lasera je da uništi problematične lojne žlijezde iz kojih nastaju akne. Tretman pomaže i kod blagih ožiljaka da se smanje jer potiče razvoj kolagena.

Ukoliko želite provjeriti jest li kandidat za čišćenje lica možete provjeriti ovdje ili nam postaviti upit.

Preporuka za kozmetiku

Afrodita proizvodi nisu testirani na životinjama

Afrodita proizvodi certificiranog podrijetla koji su zadovoljili “Humani standard kozmetike” (HCS), da njihovi proizvodi kao ni sastojci nisu testirani na životinjama!

Izabrane formule ne sadržavaju parabene, paraffin, silikone, umjetna bojila i sintetičke mirise. Dodatna prednost: proizvodi ni u jednoj razvojnoj fazi nisu testirani na životinjama!

Podržimo ih kupnjom i korištenjem njihovih proizvoda web shop.

Možete se naručiti online za konzultacije ili zakazati termin.

error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.