fbpx

Dijamantna mikrodermoabrazija

Uklanjanje akni, ožiljaka i mrlja

Opis zahvata

Blago i kontrolirano uklanjanje zadebljanih mrtvih i oštećenih slojeva kože već nakon prvog tretmana poboljšava izgled kože potičući je na stvaranje novih mladih neoštećenih stanica. Najpopularnija definicija ovoga tretmana je ˝ljuštenje˝ odumrlih stanica. Ono čime se ovaj tretman posebno ističe je poticanje stvaranja novih stanica te kolagena. Ovaj revolucionarni postupak obnavlja i čuva mladost kože, smanjuje bore, povećava elastičnost kože, iznimno brzo i uspješno liječi akne, uklanja pigmentaciju i ožiljke, smanjuje pore i lučenje masnoće. Vrlo važno je napomenuti da radimo s dijamantnom, a ne kristalnom mikrodermoabrazijom! Agresivnost i bolni postupak je uvelike umanjen. Blago i kontrolirano uklanjanje zadebljanih mrtvih i oštećenih slojeva kože već nakon prvog tretmana poboljšava izgled kože potičući je na stvaranje novih mladih neoštećenih stanica.

Kandidati

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.
Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi
– regenerirati koža,
– kod problema akni
– ožiljaka od akni
– bora
– hiperpigmentacija
– čišćenje i hidratiziranje isušene kože
– sitne linije i bore
– smanjuje proširene pore

Tijek zahvata

Početnim pregledom Vašega stanja kože kombinirajući uz to Vaše želje određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate. Skidanje make upa/nečistoća i priprema kože za tretman Prilagođavajući nastavke dijamante mikrodermoabrazije gladimo područja Vašega lica u propisanim smjerovima i intenzitetom posebno aludirajući na područja gdje je prisutna problematika (mrlje, borice, ožiljci). koktel ampula s djelotvornim sastojcima i aktivnim tvarima. Maska prilagođena tipu Vaše kože. Završna njega profesionalnom kozmetikom preporučljivom za Vaš tip kože Napomena: svi nastavci se steriliziraju u sterilizatoru pri temperaturama većim od 200 C stupnjeva.

Mjere opreza

Tjedan nakon tretmana je potrebno izbjegavati jako sunce, odlaske na sunce ili korištenje solarija. Koža je u procesu regeneracije i optimalan broj dana za njen oporavak je 7.

Cijena

Dijamantna mikrodermoabrazija (40 min) – 250,00 KN
Dijamantna mikrodermoabrazija + tretman kisikom (veliki paket) – 500,00 KN
Dijamantna mikrodermoabrazija + čišćenje lica – 450,00 KN
Paket od 5 x dijamantna mikrodermoabrazija – 1000,00 KN
Paket od 8 x dijamantna mikrodermoabrazija – 1700,00 KN

Dijamantna mikrodermoabrazija
Rezervacija termina

Rezervacija termina

Online rezervacija

Zašto online rezervirati?

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.