fbpx

Tretaman 24ka zlatom

Uklanjanje akni, ožiljaka i mrlja

Opis zahvata

Anti age fantazija čiste raskoši. Tretman 24ka zlatom je uistinu jedan od najluksuznijih anti-age linija proizvoda za njegu lica – Gold 24 Ka. Zašto luksuzna? Sadrži zrnca 24-karatnog zlata. Ujedno potiče nastanak elastina i kolagena, te pomaže ojačati zaštitnu funkciju kože, povećati njezinu vlažnost, vitalnost i elastičnost. S razvojem suvremenih tehnologija koje su omogućile da se sa drobljenjem čistog zlata na mikroskopske djeliće iskoriste njegove odlične karakteristike, uporaba zlata dobila je nove dimenzije u kozmetici. Zlato dokazano djeluje u smislu pomlađivanja kože, glađenja linija i bora te poboljšanja tonusa kože. Koža njegovana zlatom postaje vidljivo glađa i prekrasnog sjaja.. Proizvodi GOLD 24 Ka sa snažnim anti-age učinkom namijenjeni su njezi normalne, mješovite i suhe kože nakon 30. godine starosti, još posebice za kožu bez tonusa i kožu sa izraženim borama. Njihovom upotrebom poboljšava se struktura kože i podupire sposobnost njenog obnavljanja, što se primjećuje u zaglađenim linijama bora te vidljivo poboljšanom tonusu. Linija GOLD 24 Ka potiče nastanak elastina i kolagena u koži. Pomaže ojačati zaštitnu funkciju kože i sa dovođenjem aktivnih tvari poveća se njena hidratiziranost, vitalnost i elastičnost.

Kandidati

Kandidati su sve osobe koje imaju problema s tonusom kože, odsustvo vezivnog tkiva i problem s borama i starenjem. Tretman zlatom ima višestruke mogućnosti: snažni anti age učinak smanjenje bora i zaglađenost kože blistavi i glamurozni sjaj kože hidratacija i hranjivost kože poboljšan tonus kože Ovaj tretman preporuča se svim tipovima kože, a radi se samostalno ili u kuri u kombinaciji sa drugim metodama ovisno o problemu i potrebama same kože.

Tijek zahvata

Tretman započinje odstranjivanjem make upa i čišćenje lica s mlijekom za čišćenjem te toniziranjem kože. Slijedi nanos ampule PURE GOLD 24 Ka s manualno ili sa aparatom(ultrazvučna terapija i sl.) Tretira se područje očiju kremom 24 Ka. Nakon što smo umasirali ampulu i tretirali područje očiju nanosi se PURE GOLD 24 Ka eliksir ukoliko je kože suha, a multiaktivni anti-age fluid ukoliko je kože dehidrirana. Na kožu tretiranu eliksirom stavljamo zlatne listiće nakon koje slijedi masaža s prstima u tehnici tapkanja. Sljedeći korak je nanos hidratantne kreme PURE GOLD Ka sa zrncima zlatnih čestica. Slijedi masaža. Na kožu lica, vrata i dekoltea raspoređujemo u bogatom sloju masku Gold 24 Ka. Slijedi završna njega.

Mjere opreza

Mjere opreza u ovom tretmanu nisu potrebne. Tretman je ugodan, opuštajući bezbolan. Odmah nakon tretman možete se vratiti svakodnevnim obavezama. Ukoliko se tretman kombinira s aparatima i nešto zahtjevnijim tretmanima dobit ćete upute od specijalizirane kozmetologinje.

Cijena

Tretman 24ka zlatom – 300,00 KN
Tretman zlatom i radiofrekvencija – 500,00 KN
Tretman zlatom x 3 dolaska – 800,00 KN
Tretman zlatom x 5 dolazaka – 1300,00 KN

Tretaman 24ka zlatom

Rezervacija termina

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

"Pablo" rezervacijski sustav

"E-mail" rezervacijski sustav

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.