fbpx

Brow lift i lash lift

Što je ? Lash lift

Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije,a žele lijep i zavodljiv pogled.

Originalan je i inovativan način produljivanja trepavica, kojima se povećava opseg i naglašava prirodni izgled, i što je najvažnije – ne oštećuje trepavice. Prirodna njega keratinom, vitaminima i proteinima produljuje i podebljava trepavice, uvija ih i podiže kako bi izgledale prirodno dulje i gušće. Metoda sjedinjuje inovativnu tehnologiju s 100 % sigurnim sastojcima.

Rezultati

Cijena

Cijena: 35,00€

Brow lift + lash lift – Cijena 65,00€

Što je ? Brow lift

Brow Lift odnosno laminacija ili lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva; guste, čupave,neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik.

Nakon podizanja obrva možete očekivati znatno jače i gušće obrve. Odjednom postaju vidljive dlačice koje prije ne biste mogli pretpostaviti. Ali bile su tu – samo skrivene. Dlačice obrva sada lijepo i prirodno stoje. Učinak: lice izgleda mnogo budnije, a obrve izgledaju punije (ako su dobro napravljene), ali i dalje prirodno.

Rezultati

Cijena

Cijena: 35,00€

Brow lift + lash lift – Cijena 65,00€

error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.