Infinity celebrity

ŽANAMARI POKAZALA REZULTATE ‘TJELOVJEŽBE’: ‘Moja omiljena vježba je kad ležim, a cure mi oblikuju guzu’

Žanamari se pohvalila zamamnom figurom za koju kaže da su zaslužne masaže u estetskom centru.

Žanamari Perčić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u tajicama boje kože i pokazuje rezultate ‘tjelovježbe’. Uz fotografiju je napisala da joj je najdraža ‘vježba’ ona u estetskom centru gdje mora samo ležati dok joj cure oblikuju guzu.

Pročitajte cijeli članak…

TAJNA PRESAVRŠENE LINIJE ŽANAMARI PERČIĆ: ‘Ne mogu dobiti gram sve i da hoću, trčim za njom dan i noć’

Žanamari

Pjevačica Žanamari Perčić svojom fotografijama na svim poligonima društvenih mreža, ostavlja bez daha, a ova nam se posebno usjekla u pamćenje.

Kad smo pitali Žanamari da nam otkrije tajnu, jer i mi bismo za mjesec dana ovako izgledali (barem većina), otkrila nam je jedini razlog njene super linije.

Gabi je moj ritam i teretana. Doslovno se moram trpati kalorijama da izdržim njenu energiju. Trčim za njom dan i noć. Jedino što ne propuštam je vježba čučanja i odlazak u Infinity centar u Split na anticelulitne tretmane. Imaju neku vrh spravu koja mi je postala najbolji prijatelj sad pred ljeto. Čak i na to Gabica ide sa mamom! A sa mnom radi i vježbu čučanja”, izjavila nam je Žanamari koja se raduje ljetnim gažama koje odrađuje u društvu svog supruga.

Opširnije

Naša manekenka, miss Hrvatske – Mery Benčić

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!