O nama

Infinity estetski centar – estetski, kozmetički, medicinski, pedikerski centar ljepote s adresom u Splitu odlikuje se prepoznatljivim visoko – profesionalnim pristupom prema svakom klijentu. Intimnog je karaktera, a bogata ponuda ekskluzivnih usluga i proizvoda, promiče ideju o životu u skladu s prirodom s ciljem izbjegavanje stresne svakodnevnice.

Prostor centra je pažljivo i birano uređen da bi svojim klijentima vizualnim doživljajem pružio osjećaj relaksacije kojoj je jedini imperativ: Osjećati se dobro! Posebno namijenjene prostorije tematski su uređene prema uslugama koje se obavljaju u njima, utjelovljuju umijeće zdravog življenja zasnovanoga na pokretu, privatnosti i neodoljivom osjećaju ugode i relaksacije.

Naša vizija poklapa se i sa samim značenjem imena Infinity – znakom beskonačnosti, vrijednosti odnosa i povezanosti. Upravo, glavni cilj našeg centra je ostvariti takvu vrstu odnosa s klijentima koji nam pružaju svoje povjerenje. Korištenjem najmodernijih kozmetičkih aparata i najkvalitetnijih preparata renomiranih proizvođača nižemo uspjehe koji rezultiraju zadovoljstvom svake žene i muškarca u potrazi za lijepim i njegovanim licem i tijelom, a ono što je još bitnije nastojimo klijentima usaditi vrijednosti za održavanje što zdravijeg i kvalitetnijeg života.

Infinity estetski centar dosljedno ispunjava želje, potrebe i očekivanja korisnika, brine o ljepoti, njezi i zdravlju njihovog lica i tijela te uspješno pruža najkvalitetniju kozmetičku, estetsku, medicinsku, pedikersku i manikursku uslugu s ciljem da  svakodnevnicu  klijentice ili klijenta ispuni zadovoljstvom, a najveća potvrda kvalitete našeg rada jest povjerenje brojnih korisnika koji sa zadovoljstvom koriste neku iz široke lepeze usluga.

Naš pristup je individualan, stručan i sistematičan. Koristimo isključivo preparate poznatih i provjerenih kuća Juliette Armand – sencijalni proizvodi za njegu kože koji se temelje na inovativnim sastojcima koji nude kozmetičke formule u skladu sa svjetskim trendovima u kozmetologiji. Bez parabena, propilen glikola, mineralnih ulja i bez alergena. Ovom brendu u Splitu smo prvi otvorili vrata i još jednom pokazali da prednjačimo u inovacijama u svijetu ljepote. Pratimo i najnovije metode na području medicinskih i kozmetičkih tretmana, s posebnim naglaskom kako na klasične tretmane, tako i na posebne tretmane za uklanjanje celulilta, mršavljenja i oblikovanja tijela.

U tu svrhu koristimo Patronus Medical aparate  koji u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima kozmetičke opreme te zahvaljujući stalnom upotpunjavanju ponude i praćenju tehnoloških noviteta  u potpunosti udovoljavaju svim našim i vašim prohtjevima.

Cjelokupna ponuda usluga centra Infinity estetskog centra osim usmjerenosti na tretmane lica i tijela specijalnim tretmanima, pruža depilaciju lica i tijela šećernom pastom i klasičnim voskom, ekstenzije trepavica, šminkanje koje vršimo s proizvodima renomiranih i najpoznatijih makeup kuća: (MAC, Make up revolution, Golden Rose, Ardell, Make Up Forever, Mary Lou Manizer), njegu ruku i stopala O.P.I. preparatima i lakovima koji su lider u inovacijama sa neodoljivim paletama boja i proizvoda, a u svim tretmanima koriste se izvorni sastojci s ekološkom etiketom i vrhunski kozmetički proizvodi u kombinaciji s naprednom tehnologijom.

Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni. Osjećaj ugode i opuštenosti je ono što možete očekivati za vrijeme kozmetičkog tretmana u našem prostoru. Naša otvorenost i susretljivost pomoći će Vam pronaći kozmetičke usluge i kombinaciju tretmana koji baš Vama najviše odgovaraju. Zahvaljujemo svim dosadašnjim klijentima na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga Estetskog centra Infinity.

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!