fbpx

Masaže

Izaberite željenu vrstu masaže

Opis:
Je najčešće kombinacija različitih masažnih tehnika. Njen cilj je opustiti Vaše tijelo i duh od svakodnevnog stresa da biste ponovno pronašli Vaš unutarnji balans. Kod ove masaže važno je tijelo sagledati u cjelini, te uz vrat, leđa, ruke, noge i trbuh, ona uključuje i masažu lica. Masaža je popraćena specijalnim uljima koja, svojim relaksirajućim mirisima, dodatno opuštaju Vaše tijelo.
U našoj ponudi izdvajamo masažu specijalno namijenjenu na područje leđa i na područje čitavog tijela, a Vama prepuštamo i vlastiti individualni odabir masaže određenog dijela tijela uz kombiniranje s leđima.
Učinak:
Jedan od glavnih ciljeva ove masaže je otpuštanje dopamina. Dopamin je tvar koju tijelo prirodno otpušta da bi naš živčani sustav funkcionirao besprijekorno. Ukratko, dopamin nam pomaže da se osjećamo dobro. Kad visoke razine stresa naruše prirodnu ravnotežu u našem tijelu to često može dovesti do pojave anksioznog poremećaja i depresije. Jedna od pojava pretjeranog stresa može biti i grčenje mišića te općeniti osjećaj napetosti. Naša tijela se bez posljedica ne mogu unedogled nositi sa stresom, a masaža, kao potpuno prirodna terapija, nudi odlično rješenje ovog problema.
Kombinacijom posebne masažne tehnike, s opuštajućom glazbom i aromaterapijom, postiže se jedinstvena sinergija koja pomaže tijelu da dosegne stanje potpune opuštenosti.
Trajanje i cijena:
30 minuta 14,00 €
45 minuta 19,00 €
60 minuta 25,00 €

Opis:
Duboka i složena masažna tehnika za tonificiranje ili opuštanje mišića, posebno je orijentirana na mišiće i dijelove tijela koji su izloženi stresu treninga. Jedan od glavnih ciljeva sportske masaže je smanjiti mišićnu napetost te postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost.
U našoj ponudi izdvajamo masažu specijalno namijenjenu na područje leđa i na područje čitavog tijela, a Vama prepuštamo i vlastiti individualni odabir masaže određenog dijela tijela uz kombiniranje s leđima.
Učinak:
Ubrzava oporavak organizma nakon treninga, zagrijava i omekšava tkiva, ravna mišićna vlakna te pridonosi tonusu mišića. Žustrija je od klasične masaže, jer je njen fokus na mišićima, tetivama i ligamentima što zahtjeva snažnije i čvršće pokrete.
Ova masaža je često redovan dio života vrhunskih sportaša, ali i aktivnih rekreativaca, jer pridonosi izlučivanju mliječne kiseline iz organizma čime se smanjuje vrijeme potrebno za regeneraciju mišića.
Masažom se mogu ublažiti blaže ozljede mišića, ali i prevenirati potencijalne ozljede, posebno one mišićne.
Trajanje i cijena:
30 minuta 16,00 €
45 minuta 22,00 €
60 minuta 30,00 €

Opis:
Poznata i kao švedska masaža, najčešći je i najomiljeniji oblik masaže koji opušta Vaše tijelo u potpunosti.
Klijente će dočekati ugodna atmosfera s mirisnim svijećama, a na Vama je samo da se prepustite rukama naših stručnih terapeuta.
Masaža obuhvaća masiranje leđa, ruku, nogu, trbuha i vrata s fokusom na posebne točke i s pokretima koji se izvode u smjeru srca, čime se poštuje prirodna izmjena tvari.
Učinak:
Pet je osnovnih pokreta u ovoj masaži, a njihove varijacije izražavaju se dugim i laganim potezima, u kombinaciji s kratkim, ritmičkim tapkanjima površine mišića, te dubokim, kružnim pokretima koji čine klasičnu masažu nježnom i bezbolnom, čime se postiže učinak koji je istovremeno opuštajući i energizirajući.
Njene dobrobiti se protežu i iznad samog čina opuštanja. Izuzetno je uspješna u dizanju nivoa kisika u krvi, rješavanju toksina iz tijela, rješavanju nakupina mliječne kiseline tj. miogeloza, poboljšanju cirkulacije i povećanju fleksibilnosti mišića.
Studijom je potvrđeno da, nakon samo 45 minuta masaže, nivo kortizola, hormona stresa, znatno opada što izravno utječe kako na opuštanje tako i na poboljšanje imuniteta.
Darujte sebi ovaj tretman i Vaše tijelo će Vam zahvaliti!
Trajanje i cijena:
30 minuta 15,00 €
45 minuta 20,00 €
60 minuta 27,00 €

Opis:
Međunarodni obrazovni tim Comfort zone osmislio je aromasoul mediteransku masažu kao odraz snažnog duha i topline mediteranskih kultura, od davnine povezanih s morem.
Učinak:
Ruke terapeuta klize po tijelu poput valova, drenirajući i tonizirajući tijelo, osvježavajući i potičući um. Ovu masažu prati mješavina eteričnih ulja bazilika, naranče, limuna, mandarine, bergamota, anisa i origana.
Trajanje i cijena:
30 minuta 18,00 €
45 minuta 24,00 €
60 minuta 32,00 €

Opis:
Pjesak, kiša, toplina i vjetar predstavljaju energiju zemlje, vode, vatre i zraka. Osjećaj energije zemlje postižemo kremastim pilingom cijelog tijela. Energija vode doživljava se ispiranjem pilinga. Na kraju, toplina i harmonični pokreti iznimne masaže dočarat će energiju vatre i zraka.
Učinak:
Ovaj ritual opušta mišiće, krijepi tijelo, umiruje i jača um. Masažu prati egzotična mješavina eteričnih ulja vetivera, cimeta, đumbira, cedra, eukaliptusa i amirisa.
Trajanje i cijena:
45 minuta 25,00 €
60 minuta 40,00 €
75 minuta 50,00 €

Opis:
Bazirana je na ayurvedi-drevnoj životnoj filozofiji o dubokom skladu tijela, uma i duha. Masažu prati egzotična mješavina eteričnih ulja pačulija, kardamoma, bergamota i indijskog oraščića.
Učinak:
Indijska masaža ima detoksikacijski učinak, opušta i uravnotežuje um te pojačava osjetila.
Trajanje i cijena:
30 minuta 18,00 €
45 minuta 24,00 €
60 minuta 32,00 €

Opis:
Dva terapeuta i vi! Tu se nema što dodati. Vrlo je ugodna i relaksirajuća, a posebno se preporuča osobama koje se teže opuštaju. Dva usklađena terapeuta sa svojim će rukama opustiti Vaše tijelo, potaknuti cirkulaciju, vratiti tijelu energiju i uravnotežiti duh. U ovom čarobnom tretmanu ćete živati i osjećat ćete se kao preporođeni. Bez imalo pretjerivanja,možemo reći da će Vam se užitak UDVOSTRUČITI !!
Kraljevska masaža ili masaža u 4 ruke je jedinstven tretman u našem estetskom centru.
Učinak:
Sinkroniziranim pokretima dva terapeuta, sličnog senzibiliteta i kombinacijom masažnih tehnika uz pažljivo izabrane kreme za masažu, blagotvorno se djeluje na opuštanje mišića i smanjenje napetosti.
Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta osluškuju vibracije Vašeg tijela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utječu na opuštanje lijeve i desne strane tijela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvijek preuzima vodeću ulogu u primjeni pokreta.
Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživjeli dvije masaže u jednom tretmanu. Kada dva terapeuta spuste ruke na Vaše tijelo, Vaš um reagira na drugačiji način. U početku se javlja potreba da se prate pokreti oba terapeuta da bi se zadržao logičan redoslijed pokreta koji um diktira, ali se vrlo brzo odustaje od pokušaja da se kontrolira situacija i to je najznačajniji psihološki trenutak u ovoj vrsti masaže.
Prepuštanjem iskusnim i sinkroniziranim pokretima terapeuta, doživjet ćete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše tijelo.
Trajanje i cijena:
30 minuta 30,00 €
45 minuta 40,00 €
60 minuta 50,00 €

Opis:
Pojam “aromaterapija” uveo je francuski kemičar Rene Maurice Gattefosse 1920. g., kada je napisao prvu tezu o aromaterapiji, nakon što si je uspješno zaliječio tešku opekotinu na ruci nastalu uslijed eksplozije kemikalija u laboratoriju. Naime, on je opečenu ruku uronio u posudu s lavandinim uljem. Nakon što se brzo i uspješno oporavio – zainteresirao se za djelovanje eteričnih ulja i tako je nastala moderna aromaterapija.
Učinak:
Aromaterapija: grčki aroma = miris, therapia = liječenje, doslovno znači liječenje mirisom.
Aromaterapija je kontrolirano korištenje esencijalnih ulja kako bi se uravnotežilo i unaprijedilo zdravlje tijela, uma i duha. Mirisi koje aromaterapija koristi imaju pozitivno djelovanje na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Na prirodan način uspostavljaju ravnotežu uma duha i tijela. Kada uspostavimo ravnotežu u fizičkom tijelu i izbalansiramo emocije, dolazi do poboljšanja kvalitete misli a samim time i stanja duha.
Najčešći oblik aromaterapije je aromaterapeutska masaža. Aromaterapeutska masaža je spoj fizičkog i emocionalnog djelovanja masaže s ljekovitim i psihoterapijskim djelovanjem esencijalnih ulja tj esencija samih biljaka.
U aromaterapiji je veoma bitan pravilan odabir ulja koje će najviše odgovarati i pomagati u postizanju psiho-fizičke ravnoteže. Također od velike važnosti je da se sve to odvija u okruženju punom poštovanja i povjerenja gdje je moguće opustiti se i otpustiti.
Za aromaterapeutsku masažu cijelog tijela koriste se pažljivo odabrana eterična ulja prema individualnim potrebama svake osobe.
Trajanje i cijena:
30 minuta 19,00 €
45 minuta 28,00 €
60 minuta 35,00 €

Opis:
Refleksologija se temelji na znanju i spoznajama o refleksnim točkama koje se nalaze na našim rukama i stopalima. Te točke odgovaraju svakom organu, žlijezdama i strukturama u našem organizmu. Pritiskom na te točke možemo liječiti ili ukloniti mnoge zdravstvene tegobe.
Na stopalima su smješteni živčani završeci, stimuliranjem kojih direktno utječemo na stanje pojedinih organa, a istodobno se punimo energijom, jer su stopala i dlanovi dijelovi tijela kroz koje primamo i pružamo energiju.
Neki dokazi upućuju na to da se ova vrsta masaže prakticirala još u starom Egiptu, Kini i Japanu, a način pružanja ove terapije ostao je isti do danas. Uz refleksologiju, danas se klijentima nude i neke dodatne, komplementarne metode opuštanja i brige o zdravlju.
Učinak:
Refleksološkom masažom, između mnogih, možemo olakšati ove tegobe:

• Bolove u leđima
• Migrene
• Artritis
• Nesanicu
• Sportske ozljede
• Probleme uzrokovane stresom; napetost
• Probavne smetnje

Refleksomasaža stopala relaksira, izuzetno opušta i reducira bolove. Pokazala se učinkovitom kod nekih konkretnih problema koji idu od agresije kod djece, pa sve do urinarnih problema kod starije populacije. Refleksološka masaža stopala poboljšava cirkulaciju krvi, pomaže pri postoperativnom oporavku, ima blagotvorne učinke na psihu (11 studija je dokazalo da smanjuje depresiju, a 9 studija je pokazalo da pomaže kod anksioznosti). Može pomoći kod pacijenata koji se liječe od tumora, jer olakšava stanja kao što su bol, mučnina, povraćanje i anksioznost, a koja često prate liječenje kemoterapijom.
Osim toga, olakšava trudnoću i porođaj. Dokazano je da žene koje se refleksološki tretira imaju trudove koji kraće traju, i rabe manje analgetika tijekom porođaja. Dodatno se pokazala korisnom u slučajevima postporođajne depresije. Osobe se okreću refleksologiji zbog raznih zdravstvenih stanja koja uključuju glavobolje, probleme s probavom, menstrualnu bol i nesanicu.
Trajanje i cijena:
30 minuta 20,00 €

Opis:
Pilingom tijela ujedno dobivate i efekt masaže koji stimulira i poboljšava cirkulaciju. Puno je dobrih učinaka pilinga a jedan je i da se koristi kod uraslih dlačica nakon depilacije i ujednačuje ten prije ljeta i sunčanja. Tako ćete jednim tretmanom njegovati i brinuti se o našem najvećem organu – koži.

Nakon pilinga tijela slijedi masaža cijelog tijela koja pored toga što pomaže opuštanju od stresa, koristi se za uspostavljanje ravnoteže, uklanjanje napetosti i bolnih stanja, ali će dodatno nahraniti i navlažiti kožu nakon pilinga.
Učinak:
• piling omekšava i zaglađuje kožu tijela
• skida mrtve stanice rožnatog sloja kože
• koža će bolje disati, biti vidljivo sjajna i glatka
• masaža uklanja napetost, hrani i vlaži kožu nakon pilinga
Trajanje i cijena:
45 minuta 27,00 €

Rezervacija termina

Rezervacija termina

Online rezervacija

Zašto online rezervirati?

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.