fbpx

Opći uvjeti poslovanja i privatnosti

COLLAGEN d.o.o., Petrinjska 4, Split, OIB 28952807144 (u daljnjem tekstu: “Infinity estetski centar“) kao odgovorno društvo brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo ova Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

Pravila privatnosti

Kolačići

Infinity estetski centar je vlasnik stranice www.infinityestetskicentar.com te prilikom posjeta istoj automatski prikupljamo određene podatke i statističke informacije putem naših Internet servera ili „kolačića“. Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koje korisnike vode do naše stranice, Vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci Vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd. Svrha takve obrade je da svoje stranice uredimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje odnosno da ih prilagodimo Vašim potrebama.

U svrhu prikupljanja podataka Infinity estetski centar koristi:

– Google Analytics
– Google AdWords Remarketing
– Facebook Pixel

Naša stranica može sadržavati poveznice na druge internetske stranice kojima Infinity estetski centar ne upravlja i za koje nije odgovorna. Predlažemo da pregledate pravila zaštite osobnih podataka takvih stranica da se upoznate kako se na njima prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci.

Kolačići (cookies) su kratak tekst koji Vašem pregledniku pošalje web-lokacija koju ste posjetili i na taj način omogućava spremanje određenih postavki, kao što je jezik na kojem pretražujete Internet. Naše stranice koriste „kolačiće“ kako bismo pružili bolje korisničko iskustvo, pratili posjećenost i odredili prikazivanje određenih oglasa. Način prihvaćanja i korištenja kolačića možete regulirati u svom Internet pregledniku.

Na koji način rade kolačići?

Kolačići obično sadrže neke vaše postavke (poput preferiranog jezika ili adrese). Kasnije, kada opet otvorite istu web-stranicu, vaš internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Na taj način web stranica je u mogućnosti obrađivati i prikazivati informacije prilagođene vašim potrebama i navikama, odnosno svemu što ste prvi puta provjerili na stranici.

Kolačići mogu spremati širok opseg informacija, uključujući osobne informacije (poput vašeg imena ili e-mail adrese). Ipak, takva informacija može biti spremljena jedino ako vi to omogućite. Web-stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im vi niste dali i nisu u mogućnosti samostalno pristupati drugim datotekama na vašem računalu.

Zašto su kolačići korisni?

Na pouzdanim web-mjestima kolačići mogu poboljšati vaše iskustvo jer omogućuju pamćenje vaših želja i potreba te preskakanje prijave prilikom svakog posjeta. Olakšavaju Vam korištenje stranice, a oglasi koji Vam se prikazuju određeni su Vašim način pretraživanja i korištenja stranice određene tematike. Kolačići osim toga omogućuju praćenje posjećenosti web-stranice što poslovanju omogućuje prodaju prostora za oglašavanje.
Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu direktno vidljive. Ipak, u mogućnosti ste promijeniti postavke svog internetskog preglednika tako da sami birate hoćete li odobriti ili odbiti pojedinačne zahtjeve za spremanje kolačića. U mogućnosti ste i uključiti automatsko brisanje svih spremljenih kolačića prilikom zatvaranja svog internetskog preglednika.

Koje su vrste kolačića?

Privremeni kolačići ili kolačići sesije – uklanjaju se s računala nakon zatvaranja vašeg internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke, poput stavki u košarici za kupnju.
Stalni (spremljeni) kolačići – ostaju na računalu nakon zatvaranja vašeg internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i/ili lozinka pa se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.
Kolačići prve strane – dolaze s web-mjesta koje gledate, a mogu biti stalni ili privremeni. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pohraniti podatke koje će ponovno koristiti prilikom sljedećeg posjeta tom web-mjestu.
Kolačići treće strane – dolaze putem reklama i drugih web-mjesta (trećih strana), čiji se kôd obično poziva na web-mjestu koje gledate.

U koje svrhe ova stranica koristi kolačiće?

– Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva
– Za praćenje i analizu korištenja i posjećenosti naših web-mjesta
– Za prikazivanje oglasa
– Za ispravan rad stranica (u slučajevima kada je to neophodno)
– Kolačići nam pomažu pri gore navedenom i u njih nikada ne pohranjujemo vaše osobne podatke

Većina web stranica koristi ovu ili sličnu praksu, a prema regulativi Europske unije od 25.03.2011. obvezni smo prije spremanja tih podataka zatražiti vaš pristanak.
Korištenjem naših web stranica smatra se da pristajete na spremanje kolačića. Isključivanjem i/ili blokiranjem spremanja kolačića i dalje možete pregledavati naše internetske stranice, no postoji šansa da vam neke njihove mogućnosti/funkcionalnosti neće biti dostupne.

Mjerenje korištenja/posjećenosti i oglašavanje

Koristimo Google Analytics sustav za mjerenje posjećenosti. Ako želite isključiti spremanje kolačića, možete to učiniti na sljedećem linku:
Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Osim Google AdWords sustava oglašavanja, kolačiće mogu spremati i drugi sustavi oglašavanja kroz koje naši partneri serviraju svoje oglase, npr.: OpenX Source, Gemius, Your Online Choices, Opt Out From Online Behavioral Advertising.
Više saznajte na linku: http://www.google.com/privacy_ads.html

Kako onemogućiti/isključiti spremanje kolačića?

Isključivanjem/blokiranjem kolačića odlučujete o dozvoli pohranjivanja kolačića na svom računalu. Postavke možete urediti u svom web pregledniku, a kako to učiniti u pregledniku koji koristite saznajte na sljedećim linkovima.

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95582
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Brisanje%20kola%C4%8Di%C4%87a
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/hr-hr/internet-explorer/delete-manage-cookies#…
Opera:
http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
Safari:
https://support.apple.com/en-us/HT201265

Napomena: Blokiranje svih kolačića pridonosi zaštiti privatnosti, ali može ograničiti iskustvo rada na nekim web-mjestima.

Upravljane osobnim podacima

Politikom zaštite privatnosti korisnika Infinity estetskog centra na jednom mjestu i transparentno korisnicima pružamo jasne informacije o obradi i zaštiti njihovih osobnih podataka u Infinity estetskom centru. Također, prema potrebi, omogućavamo jednostavan nadzor i upravljanje nad njihovim osobnim podacima i privolama.

Privola je dobrovoljno, posebno, informirano i nedvosmisleno izražavanje želja korisnika kojim on izjavom ili jasnom potvrdnom radnjom daje pristanak za obradu osobnih podataka koji se na njega/nju odnose. Privola se može dati i uskratiti besplatno u svakom trenutku.

Unošenjem svojih podataka jasno i nedvosmileno dajete pravo Infinity estetskom centru da obrađuje vaše podatke te da iste smije koristi u komunikaciji, obavještavanju i slanju promotivnih sadržaja prema Vama.

Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati, prodavati ni prenositi podatke koje smo zaprimili (osim u slučajevima propisanim Uredbom).

Opći uvjeti poslovanja

Odricanje od odgovornosti

Klijenti prilikom korištenja usluga su ovim detaljno upoznati sa uslugama i tretmanima koje tvrtka COLLAGEN d.o.o. pruža, kao i sa činjenicom da ti tretmani mogu imati različite rezultate, učinke i utjecaje (nuspojave) na različite ljude.
Stoga, da tvrtka COLLAGEN d.o.o. ne garantira rezultate/učinak svojih tretmana, kao i da isti neće prouzročiti nikakve neželjene pojave (bilo kakve reakcije tijela, crvenilo kože i dr.)
Klijenti korištenjem usluga prihvaćaju da su upoznati sa činjenicama te da su prihvatili uslugu/tretman da se izvrše pod tim uvjetima/rizicima.

Politika bez povrata novca

Upoznati su i suglasni da nemaju pravo na nikakvu reklamaciju po osnovu eventualnih izostanaka očekivanih rezultata, neželjenih učinaka i reakcija na urađeni tretman, a posebno na nikakav povrat novca ili bilo kakvu drugu vrstu naknade.

Poklon bonovi

Za Društvo COLLAGEN d.o.o. Poklon bonova nastaje u trenutku kada kupac Poklon bona uplati vrijednost Poklon bona. Na Poklon bonu se upisuje datum kupnje Poklon bona. Ispunjenje potraživanja iz Poklon bona može zahtijevati njen donositelj (imatelj), bez predočenja bilo kakve identifikacijske isprave.

Obveza Društva s osnova Poklon bona prestaje kada Društvo primi Poklon bon kod prodaje robe protekom roka valjanosti Poklon bona ili ako Poklon bon postane nevaljan iz razloga navedenih u ovim Općim uvjetima.

Društvo ne odgovara za gubitak Poklon bona te se u slučaju gubitka, uništenja ili isteka roka valjanosti Poklon bona ne može tražiti povrat novca ili bilo koja druga naknada štete.

Društvo neće Imatelju Poklon bona izvršiti povrat novca za vrijednost Poklon bona.

Proizvod kupljen na rate ne može biti zamijenjen za poklon bonove.
Na Poklon bon sa definiranim iznosima nije dozvoljeno ništa pisati, brisati, crtati niti popravljati.

Društvo može odbiti ispunjenje obveze iz Poklon bona, ako utvrdi da je Poklon bon krivotvoren ili da je rok trajanja istekao ili da je Poklon bon tako uništen da je nemoguće utvrditi njegov sadržaj.

Cjenik

Cijene su izražene u kunama i uključuju PDV. COLLAGEN d.o.o. zadržava pravo izmjena cijena i specifikacija usluga bez prethodne najave. Cjenik vrijedi od 18.3.2021. do objave novoga.

COLLAGEN d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta, zaštite privatnosti bez prethodne najave.

Izmjene će biti objavljene na samoj web stranici. Preporučamo svim korisnicima da redovno provjeravaju sadržaj ovih web stranica

Copyright ove web stranice, Uvjeti

Sva prava pridržana.
Strogo je zabranjeno kopiranje, dijeljenje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na internetskoj stranici www.infinityestetskicentar.com bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od tvrtke COLLAGEN d.o.o..

Svako daljnje distribuiranje ili reprodukcija bilo kojeg dijela sadržaja i u bilo kojoj formi koja se odnosi na određenu svrhu je zabranjena osim sljedećih navedenih: • Tiskanje i preuzimanje koje se veže isključivo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu. • Kopiranje sadržaja trećim osobama za osobnu uporabu pod uvjetom da je jasno navedena naša web stranica kao davalac materijala. Nije dozvoljeno, osim s izričitom pismenom suglasnošću COLLAGEN d.o.o bilo kakva distribucija ili komercijalna uporaba i kopiranje sadržaja, niti je dozvoljeno postavljanje i redistribucija sadržaja na drugim web stranicama ili drugim oblicima elektroničke distribucije materijala.

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici.

error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.