fbpx

Maderoterapija - oklagije

Tretmani za mršavljenje

Opis zahvata

Na početku tretmana nanosimo ulje ili kremu za masažu ovisno o tipu kože i problemu na koji želimo djelovati. Odabrani proizvod nanosimo laganim pokretima glađenja te na taj način kožu pripremamo za sljedeći korak, a to je upotreba valjka. Najbolji rezultati su vezani za:
  • Butine
  • Struk
  • Ruke i noge
  • Stražnjica
  • Trbuh
  • Bokovi
Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Onda kada je zbog loših životnih navika, loše ishrane i nedovoljno kretanja ustajao i kada se limfa u njemu ne pokreće, toskini ostaju zarobljeni u njemu i on ne radi svoj posao. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam, ne samo na neke očigledno štetne i opasne materije. I višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem tijelu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na narandžinu koru – celulit.

Kandidati

Maderotarapija se ne preporučuje u toku ciklusa, zato je potrebno ranije isplanirati da se set od 10 tretmana odradi između dva perioda ciklusa. Kod osoba sa izraženim venama i kapilarima na nogama je potrebna posebna pažnja. mogu je koristiti i trudnice do 7. mjeseca trudnoće rodilje 40 dana nakon poroda dojilje osobe poslije bilo kakvih zahvata nakon 30 dana osobe s trombozom.

Tijek zahvata

Zahvat započinje nanosom anticelulitnog ulja od bršljana ili anticelulitne kreme na područje koje se tretira. Maderoterapiju treba raditi educirano osoblje iz razloga što postoji točan redoslijed drvenih valjaka i način uporabe i smjera pokreta. Ukoliko osoblje nije certificirano može doći do pojave modrica, podljeva i bolova. U masaži se koriste anatomski oblikovana drva te je to čini 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Tehnika ove masaže podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći 6 različitih drvenih elemenata pomoću kojih stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od toksina, ubrzavamo metabolizam te ujedno opuštamo um i tijelo. Za najbolje rezultate je potrebno dolaziti u razmacima od 1 – maksimalno 3 dana, te ukoliko Vam je ovo prvi put da ste na tretmanu maderoterapije preporučvamo uzeti paket od 10 dolazaka.

Mjere opreza

S obzirom da je riječ o prirodnoj metodi i manualnom radu nema mjera opreza.

Cijena

Područje: noge i stražnjica
Broj: 10 tretmana
Trajanje: 30 min/40 min
Cijena: 1200,00 kn/ 1400,00 kn

Područje: noge, stražnjica, trbuh
Broj: 10 tretmana
Trajanje: 50 min/ 1h
Cijena: 1600,00 kn/ 1800,00 kn

Područje: trbuh
Broj: 10 tretmana
Trajanje: 30 min
Cijena: 1200,00 kn

Rezultati

Rezervacija termina

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

"Pablo" rezervacijski sustav

"E-mail" rezervacijski sustav

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.