fbpx

Maderoterapija - oklagije

Tretmani za mršavljenje

Opis zahvata

Na početku tretmana nanosimo ulje ili kremu za masažu ovisno o tipu kože i problemu na koji želimo djelovati. Odabrani proizvod nanosimo laganim pokretima glađenja te na taj način kožu pripremamo za sljedeći korak, a to je upotreba valjka.
Najbolji rezultati su vezani za

  • Butine
  • Struk
  • Ruke i noge
  • Stražnjica
  • Trbuh
  • Bokovi

Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Onda kada je zbog loših životnih navika, loše ishrane i nedovoljno kretanja ustajao i kada se limfa u njemu ne pokreće, toskini ostaju zarobljeni u njemu i on ne radi svoj posao. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam, ne samo na neke očigledno štetne i opasne materije. I višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem tijelu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na narandžinu koru – celulit.

Kandidati

Maderotarapija se ne preporučuje u toku ciklusa, zato je potrebno ranije isplanirati da se set od 10 tretmana odradi između dva perioda ciklusa. Kod osoba sa izraženim venama i kapilarima na nogama je potrebna posebna pažnja. mogu je koristiti i trudnice do 7. mjeseca trudnoće rodilje 40 dana nakon poroda dojilje osobe poslije bilo kakvih zahvata nakon 30 dana osobe s trombozom.

Tijek zahvata

Zahvat započinje nanosom anticelulitnog ulja od bršljana ili anticelulitne kreme na područje koje se tretira. Maderoterapiju treba raditi educirano osoblje iz razloga što postoji točan redoslijed drvenih valjaka i način uporabe i smjera pokreta. Ukoliko osoblje nije certificirano može doći do pojave modrica, podljeva i bolova. U masaži se koriste anatomski oblikovana drva te je to čini 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Tehnika ove masaže podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći 6 različitih drvenih elemenata pomoću kojih stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od toksina, ubrzavamo metabolizam te ujedno opuštamo um i tijelo. Za najbolje rezultate je potrebno dolaziti u razmacima od 1 – maksimalno 3 dana, te ukoliko Vam je ovo prvi put da ste na tretmanu maderoterapije preporučvamo uzeti paket od 10 dolazaka.

Mjere opreza

S obzirom da je riječ o prirodnoj metodi i manualnom radu nema mjera opreza.

Cijena

Maderoterapija 40´ noge – 140,00 KN
Maderoterapija 30 ˙ noge ili trbuh ili ruke – 120,00 KN
Maderoterapija 50´ noge+trbuh- 160,00 KN
Maderoterapija trbuha 10 tretmana x 30 min
Cijena: 1.000,00 KN
Maderoterapija ruku 10 tretmana x 20 min
Cijena: 800,00 KN
Maderoterapija nogu 10 tretmana x 40 min
Cijena: 1400,00 KN
Maderoterapija noge + trbuh x 50 min
Cijena: 1600,00 KN
INFINITY CELULIT KILLER PROGRAM –XXL
Trbuh: 3 x kavitacija + 5 tretmana oklagije (30 min)
Cijena: 1.200,00 kn
Noge: 3 x kavitacija + 5 x oklagije(40`)
Cijena : 1500,00 KN
Noge + trbuh:
5 x kavitacija(20min) + 5 x oklagije (20 min)
+ 5 x oklagije (55`)2000,00 KN

Rezultati

Rezervacija termina

Što klijenti kažu?

× Kako vam mogu pomoći?