fbpx

Klasična pedikura

Pedikura

Opis tretmana

Prekrasna stopala važna su u svakom dobu života, no briga za stopala se obično zanemaruje u odnosu na njegu drugih dijelova tijela.Ljudsko stopalo čini 28 kostiju koje su međusobno povezane ligamentima i zglobovima. S obzirom da osoba prosječno napravi između 5000 i 20000 koraka dnevno, potpuno je prirodno da se dešavaju zadebljanja na peti koja trpi najveći teret cijelog našeg tijela.

Higijena i Vaše zdravlje

U našem salonu pri odrađivanju tretmana pedikure možete biti sigurni da koristimo:
– propisane sanitarno-higijenske uvjete prostora i korisnika kao i radnika
– provedbu dezinfekcije i sterilizacije instrumenata za rad
– korištenje jednokratnog materijala koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom

Tijek zahvata

Klasična pedikura u Infinity estetskom centru se sastoji od nekoliko koraka: potapanje Vaših stopala u aromatiziranoj kupki s ljekovitom soli u profesionalnoj kadici s jacuzzi efektom i svjetlima opuštajućih tonova. Pedikerka zatim obrađuje Vaše pete i skida višak zadebljale kožice posebnim laserskim turpijama te se pedikerka posvećuje uređivanju stopala. Slijedi obrada kutikule, noktiju i kožice. Nakon obrade nokta po Vašoj želji se lakiraju ili nanosimo trajni lak. Slijedi njega kutikula aromatiziranim uljima i opuštajuća masaža stopala ureinom profesionalnom kremom. Za vrijeme cijele pedikure možete se masirati u našoj pedikerskoj stolici zadnje generacije.

Izbor lakova

Uz svaki tretman klasične manikure, možete dodatno uljepšati svoje ruke nekom iz mnoštva nijansi najpoznatijih svjetskih brendova.
-O.P.I. klasični i trajni lak
-Molon PRO trajni lak
-Jana nails
-Reforma

Cijena

Klasična pedikura: 25,00 €
Klasična pedikura i trajni lak: 35,00 €

Rezultati
Rezervacija termina

Rezervacija termina

Online rezervacija

Zašto online rezervirati?

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.