fbpx

Topli i hladni vosak

Depilacije

Opis tretmana

Smatra se najučinkovitijom i najbezbolnijom metodom depilacije. 100 posto je prirodna, antibakterijska, bez mirisa, boje i dodanih konzervansa. Prirodni sastojci, šećer, med i limun te hladan način upotrebe idealni su za osobe osjetljive kože kao što trudnice, osobe sa proširenim venama, ispucanim kapilarama, kao i kod kože sa ekcemima i psorijazom. Koristimo ju na svim područjima zahvaćenim neželjenim dlačicama, za sve tipove kože i kod svih tipova dlaka.

Tijek zahvata

Zarijani tekući vosak se nanosi drvenom ili plastičnom špatulom, pa je iz tog razloga najbolje da ne riskirate i sami izvodite ove tretmane kod kuće, jer uvijek postoji opasnost od opeklina – ukoliko se vosak ne zagrijava na optimalnoj temperaturi. Pored depilacije, topli vosak daje efekt pilinga na Vašoj koži, jer istovremeno skida i mrtvi površinski sloj kože. Hladni vosak Idealna depilacija za osobe koje imaju problem sa pucanjem vena, kapilara te dulje dlačice. Vosak se pomoću patrona nanosi na kožu i odstranjuje trakama u suprotnom smjeru. Nakon depilacije može se nanosi umirujući gel na bazi aloe vere ili neutralni hidratantni losion kako bi se ublažilo i spriječilo eventualno crvenilo i iritacije.

Kandidati

Depilacija vrućim voskom se ne preporuča osobama koje imaju problema s bolnim ili proširenim venama i kapilarama.

Higijena i Vaše zdravlje

Prvo i najvažnije – higijena! U Infinity estetskome centru uvelike obraćamo pažnju na sterilnost. U pripremi depilacije koriste se čisti ručnici i jednokratna plahta. Sve što se koristi pri ovom tretmanu je jednokratno – plahta, jednokratne gaćice, špatula i maramice.

Cijena

Topli i hladni vosak

Rezervacija termina

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

"Pablo" rezervacijski sustav

"E-mail" rezervacijski sustav

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.