fbpx

Medicinska pedikura

Pedikura

Opis tretmana

Medicinska pedikura se od klasične razlikuje u nekoliko karakteristika. Prvenstveno, medicinska pedikura je za klijente koji imaju problema s uraslim noktima, sa kalom, kurjim očima, deformacijama noktiju, gljivičnim oboljenjima i defektima. Koristi se posebni medicinski pribor kao što su sklapeli raznih veličina, pedikerski žiletići, pedikerske igle i posebna kliješta. Učestale su i deformacije nokta što uzrokovano traumom, što teškim gljivičnim oboljenjima. U takvom slučaju, unutar medicinske uključujemo i korektivnu pedikuru, gdje uz pomoć antifungalnog gela oblikujemo nokat te na taj način dobivamo estetski prihvatljiv izgled nokta, ali ono najbitnije klijent ovom vrstom proizvoda dobiva i liječenje gljivica.

Higijena i Vaše zdravlje

U našem salonu pri odrađivanju tretmana pedikure možete biti sigurni da koristimo:
– propisane sanitarno-higijenske uvjete prostora i korisnika kao i radnika
– provedbu dezinfekcije i sterilizacije instrumenata za rad
– korištenje jednokratnog materijala koji dolazi u neposredan kontakt s korisnikom

Tijek zahvata

Stopala se namakaju u posebnoj kupki koja se sastoji od ljekovitih soli i ekstrakta čajevca. Nakon obrade peta i stopala laserskom turpijom, žiletićima ili u najtežim slučajevima skalpelima, slijedi obrada noktiju i kutikulu i kožice posebnim medicinskim pedikerskim priborom. Ukoliko su prisutna gljivična oboljenja, detaljno se čistu nokti i uklanjanju gljivične nakupine. Uklanjanju se kurje oči, kali, ili tretiraju žuljevi. Slijedi njega bademovim uljem, prskanje alkohola i masaža stopala ureinom kremom.

Cijena

Medicinska pedikura 180,00 kn
Medicinska pedikura i trajni lak 250,00 kn
Konstrukcija gljivično oboljelog nokta 60,00 kn
Konstrukcija gljivično oboljelog nokta x 2 100,00 kn

Naši partneri

Rezultati

Rezervacija termina

Besplatno rezerviraj

"Pablo" je dostupan od 0-24h

Bez plaćanja unaprijed

Bez unošenja podataka kartice, plati poslje tretmana!

Besplatno otkaži

Otkaži termin bilo kad bez naknade!

Termin u par klikova

Jednostavno u par klikova tvoj termin je zagarantiran.

"Pablo" rezervacijski sustav

"E-mail" rezervacijski sustav

Upravljanje osobnim podacima

Slanjem vaših podataka dali ste nam privolu za obradu Vaših podataka te da Vas možemo informirati o pogodnostima koje nudimo i povratno kontaktirati. U svakom trenutku možete ažurirati svoju privolu i izbrisati Vaše podatke na stranici: Osobni podaci.
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.