fbpx

Naš profesionalni tim

“Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana.”

katarina-voditeljica poslovanja-infinity

Katarina K., prof.

market & marketing manager

Posjeduje Afrodita edukacije tretmana lica linijama Pure Skin Solution, Collagen line, Art of SP-a, Peel re new kao i Royal lashes edukaciju za volumenske i megavolumenske ekstenzije trepavica.
Glavna uloga joj je marketing tvrtke te visoko plasiranje usluga na društvenim mrežama, sudjelovanje u razvoju i predlaganju strategije razvoja branda Infinity.

Uz njen poticajni angažman i posvećenosti tvrtki prisutno je redovito evaluiranje i interpretiranje kako rezultata, tako i potražnje za našim uslugama i proizvodima.

ivica_prizmic_slika

Ivica Prižmić ing.univ.

CEO & FOUNDER

Ivica Prižmić je rođen u Splitu, Hrvatska, te posjeduje diplomu bacc.ing.univ. kao inženjer za upravljanje pomorskim poslovima. Proširio je svoje specijalizirano znanje u području digitalnog marketinga, online trgovine, oglašavanja i optimizacije SEO-a. Stekao je iskustvo i u automobilskoj industriji te kao bivši profesionalni sportaš i kapetan vaterpolske ekipe kluba Pošk. Danas se ističe kao uspješan poduzetnik i vlasnik različitih tvrtki u sektorima uvoza, izvoza, usluga, turizma i proizvodnje. Kroz svoje poslovne pothvate razvija čvrste poslovne veze te se istaknuo kao uvoznik automobila, sirovina i izvoznik određenih proizvoda. Osim toga, posjeduje nekoliko smještajnih objekata u sektoru turizma.

naš-tim-paula-infinity-estetski-centar

Paula O., bacc.oec.

Voditeljica poslovanja / Brand manager

Prvostupnica ekonomije sa iskustvom u podrucju prodaje i marketinga. Posjeduje iznimne organizacijske i komunikacijske sposobnosti. Takoder posjeduje veliko znanje u podrucju kozmetickih proizvoda te primjeni istih. Vodi brigu o organizaciji naseg educiranog tima kao i zadovoljstvu nasih klijenata.

Viktoria B.

kozmetologinja/kozmetičarka) / voditeljica Infinity centra Sućidar

Kozmetologinja s višegodišnjim iskustvom.Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure, te su joj specijalnost medicinska, konstruktivna i klasična pedikura s naglaskom na protetiku noktiju. Na području manikure posjeduje vještine trajnoga laka, ruske manikura, gel tehnike. Threading je još jedna od vještina koju posjeduje. Posjeduje certifikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita kao i za rad na Patronus medical aparatima.

kozmetolog-split-antonia-e1607618895580.jpg

Antonia B.

Kozmetologinja/kozmetičarka za problematična lica

Kozmetologinja/kozmetičarka s deset godina radnog iskustva. Specijalizirana za razne problematike kože lica, aknozna stanja, hiperpigmentacije, ožiljke, antiage. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

nas-tim-tina-infinity-estetski-centar

Tina B.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Kozmeticarka s visegodisnjim iskustvom. Specijalizacija su joj sve vrste masaza, depilacije voskom i secernom pastom, kao i tretmani lica. Strucna je u izvodenju tremana kisikom i dijamante mikrodermoabrazije.Takoder izvodi tretmane klasicnih i medicinskih pedikura s apliciranjem obicnog i trajnog laka. Strucna je izvodenju tretmana za oblikovanje tijela s naglaskom na maderoterapiju i brazilsku maderoterapiju.

nema-slike-djelatnica

Andela J.T.

Kozmetologinja/kozmetičarka/terapeut

Kozmetičarka s iskustvom u izvođenju tretmana kao što su terapija kisikom, dijamantna mikrodermoabrazija, njega lica. Također posjeduje znanje u radu tretmana tijela kao što su maderoterapija i brazilska maderoterapija i depilacije. Educirana je za rad brow lift i lash lift tretmana. Certificirana je pod vodstvom Infinity estetskoga centra za izvođenje laserskih tretmana tijela i lica.

Jelena R.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Kozmeticarka i pedikerka sa sedamnaest godina radnog iskustva. Posjeduje vjestine u podrucju izvodenja svih vrsta tretmana lica, depilacija voskom i secernom pastom. Na podrucju manikure posjeduje vjestine izvodenja klasicne manikure s apliciranjem trajnog laka i gel tehnike dok na podrucju pedikure izvodi klasicnu i medicinsku pedikuru kao i protetiku noktiju.

infinity-estetski-centar-marijana

Marijana M.

Kozmetologinja/kozmetičarka za problematična lica

Kozmetologinja/kozmetičarka s deset godina radnog iskustva. Specijalizirana za razne problematike kože lica, aknozna stanja, hiperpigmentacije, ožiljke, antiage. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela.

infinity_naš_tim_lucija_s_

Lucija Š.

manikerka/pedikerka

Željna znanja i sa beskrajnom voljom za radom i usavršavanjem, Lucija se idealno uklopila u našu viziju da zajednički dodatno obučavamo i educiramo mlade nade. Lucija izvodi tretmane klasičnih pedikura, s apliciranjem običnog i trajnog laka, klasičnih manikura sa običnim lakom, izvodi depilacije voskom uključujući i oblikovanje obrva i bojanje, a trenutno se obučava u području medicinskih pedikura i manikura sa trajnim lakom te u depilaciji šećernom pastom.

infinity-estetski-centar-split-table-nas-tim-ljuba

Ljuba G.

manikerka/pedikerka

Pedikerka s 13 godina iskustva. Stručnjak je u izvođenju manikure i klasične i medicinske pedikure. Bavi se problematikama kao što su urasli nokat i kurje oko, sanacije gljivičnih oboljenja i protetike. Posjeduje iskustvo rada s trajnim lakom i gradivnim trajnim lakom.

infinity-estetski-centar-split-table-nas-tim-nika

Nika M.

Kozmetologinja/kozmetičarka

Kozmetičarka s iskustvom u izvođenju tretmana lica kao što su terapija kisikom, mikrodermoabrazija, ultrazvučna terapija lica. Također izvodi masaže i tretmane tijela, maderoterapiju i anticelulitne tretmane. Ima i certifikat u Lash liftu i brow liftu. Stručna je i u izvođenje depilacija hladnim i toplim voskom kao i tretmanima šećernom pastom.

Tonka O.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Specijalizirana na podrucju izvodenja tretmana klasicne i medicinske pedikure. Posjeduje znanje u izvodenju tretmana dijamantne mikrodermoabrazije, kisika, njege lica a trenutno se obucava u podrucju tretmana ciscenja lica kao i tretmana dermapenom. Vrsna u izvodenju Threading tehnike.

Terapeut-Antonia-Split

Antonia T.

Kozmetologinja/terapeut

Antonija je kozmetologinja/terapeut s višegodišnjim iskustvom. Prepustite se u njene stručne ruke, nećete požaliti! Antonija ima položen: Tečaj trajnog laka, ruske manikure, threadinga obrva, tečaj ekstenzija trepavica 3D te basic volume, tečaj tajlandske masaže, maderoterapije, refleksije stopala, rad na elektrostimulatoru, različiti tečajevi za sve vrste masaža, vještina ekstenzije obrva.

Zašto Infinity?

Higijena i zdravlje
Certifirano osoblje
+1589 klijenata
Iznadprosječni rezultati
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.