fbpx

Naš profesionalni tim

“Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana.”

Katarina K., prof.

market & marketing manager

Posjeduje Afrodita edukacije tretmana lica linijama Pure Skin Solution, Collagen line, Art of SP-a, Peel re new kao i Royal lashes edukaciju za volumenske i megavolumenske ekstenzije trepavica.
Glavna uloga joj je marketing tvrtke te visoko plasiranje usluga na društvenim mrežama, sudjelovanje u razvoju i predlaganju strategije razvoja branda Infinity.

Uz njen poticajni angažman i posvećenosti tvrtki prisutno je redovito evaluiranje i interpretiranje kako rezultata, tako i potražnje za našim uslugama i proizvodima.

Ivana Š.I., mag.soc.

Voditeljica poslovanja / Brand manager

Magistra sociologije sa višegodišnjim iskustvom u prodaji, posebno u segmentu kozmetičkih preparata. Posjeduje veliko iskustvo i komunikacijske vještine, te je uvijek spremna savjetovati i odgovoriti klijentima na svim našim komunikacijskim kanalima. Osim brige o zadovoljstvu klijenata, vodi brigu o kvaliteti naših usluga i o našem profesionalnom i educiranom timu ljudi.

Viktoria B.

kozmetologinja/kozmetičarka) / voditeljica Infinity centra Sućidar

Kozmetologinja s višegodišnjim iskustvom.Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure, te su joj specijalnost medicinska, konstruktivna i klasična pedikura s naglaskom na protetiku noktiju. Na području manikure posjeduje vještine trajnoga laka, ruske manikura, gel tehnike. Threading je još jedna od vještina koju posjeduje. Posjeduje certifikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita kao i za rad na Patronus medical aparatima.

Antonia B.

Kozmetologinja/kozmetičarka za problematična lica

Kozmetologinja/kozmetičarka s deset godina radnog iskustva. Specijalizirana za razne problematike kože lica, aknozna stanja, hiperpigmentacije, ožiljke, antiage. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

Antonia M.

Kozmetologinja/kozmetičarka

Kozmetičarka od prvog radnog dana u Infinity estetskom centru. Iskustvo u načinu poslovanja centra i dosljednost u kvaliteti su od iznimne važnosti za nju. Detaljno poznavanje dermatologije i svakodnevno usavršavanje su jedini put izvrsnosti. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical i Afrodita kozmetiku. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela.

Valentina B.

pedikerka/manikerka

Valentina, naša majstorica medicinskih pedikura, klasičnih i estetskih manikura, trajnog laka i Spa tretmana. Uvijek nasmiješena i vesela! Posjeduje certifikate za izvođenje trajnog laka, ruske manikure, depilacije šečernom pastom, ibx-tretmana, dermaroler tretmana i callux pedikura.

Nikol P.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Brzo i bezbolno riješava i najzahtjevniju problematiku noktiju. Takoder će preporučiti adekvatnu kućnu njegu. Na području manikure posjeduje vještine trajnog laka, nadogradnje noktiju i ruske manikure. Pedantnost I predanost u poslu izmamilo je osmjeh na lice mnogim našim vjernim klijenticama.

Lucija B.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Lucija je kozmetičarka sa višegodišnjim radnim iskustvom, u kojem se usavršila i u području pedikure i manikure. Ima završen tečaj maderoterapije, a posebno je vješta u svim vrstama masaža.U našem centru dodatno se educirala u tretmanima lica poput OXYGEN terapije, radiofrekvencije i ultrazvučne terapije.

Antonia T.

Kozmetologinja/terapeut

Antonija je kozmetologinja/terapeut s višegodišnjim iskustvom. Prepustite se u njene stručne ruke, nećete požaliti! Antonija ima položen: Tečaj trajnog laka, ruske manikure, threadinga obrva, tečaj ekstenzija trepavica 3D te basic volume, tečaj tajlandske masaže, maderoterapije, refleksije stopala, rad na elektrostimulatoru, različiti tečajevi za sve vrste masaža, vještina ekstenzije obrva.

Lucija Š.

pedikerka

Drage klijentice i klijenti!
Zbog povećanog obujma posla, naš tim smo odlučili osnažiti novom i talentiranom pedikerkom Lucijom.

Na sve tretmane klasične pedikure u kombinaciji s običnim ili trajnim lakom prva dva tjedna dajemo popust od 20% (do 28.6.2021.)
Na taj način potičemo da date povjerenje i našim novim talentiranim članovima tima koji se usavršavaju u svojoj struci.

Zašto Infinity?

Higijena i zdravlje
Certifirano osoblje
+1589 klijenata
Iznadprosječni rezultati
error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.