fbpx

Naš profesionalni tim

Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana.

Katarina K.

Voditelj poslovanja

Magistra sociologije sa višegodišnjim iskustvom u prodaji, posebno u segment kozmetičkih preparata. Posjeduje veliko iskustvo i komunikacijske vještine, te je uvijek spremna savjetovati i odgovoriti klijentima na svim našim komunikacijskim kanalima.
Osim brige o zadovoljstvu klijentica, vodi brigu o kvalteti naših usluga i našem profesionalnom i educiranom timu ljudi.

Ivana Š.

Voditeljica poslovanja/brand manager

Magistra sociologije sa višegodišnjim iskustvom u prodaji, posebno u segment kozmetičkih preparata. Posjeduje veliko iskustvo i komunikacijske vještine, te je uvijek spremna savjetovati i odgovoriti klijentima na svim našim komunikacijskim kanalima.
Osim brige o zadovoljstvu klijentica, vodi brigu o kvalteti naših usluga i našem profesionalnom i educiranom timu ljudi.

Viktoria B.

kozmetologinja/kozmetičarka) / voditeljica Infinity centra Sućidar

Kozmetologinja s višegodišnjim iskustvom.Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure, te su joj specijalnost medicinska, konstruktivna i klasična pedikura s naglaskom na protetiku noktiju. Na području manikure posjeduje vještine trajnoga laka, ruske manikura, gel tehnike. Threading je još jedna od vještina koju posjeduje. Posjeduje certifikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita kao i za rad na Patronus medical aparatima.

Antonia B.

Kozmetologinja/kozmetičarka za problematična lica

Kozmetologinja/kozmetičarka s deset godina radnog iskustva. Specijalizirana za razne problematike kože lica, aknozna stanja, hiperpigmentacije, ožiljke, antiage. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

Antonia M.

Kozmetologinja/kozmetičarka

Kozmetičarka od prvog radnog dana u Infinity estetskom centru. Iskustvo u načinu poslovanja centra i dosljednost u kvaliteti su od iznimne važnosti za nju. Detaljno poznavanje dermatologije i svakodnevno usavršavanje su jedini put izvrsnosti. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical i Afrodita kozmetiku. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela.

Valentina B.

pedikerka/manikerka

Valentina, naša majstorica medicinskih pedikura, klasičnih i estetskih manikura, trajnog laka i Spa tretmana. Uvijek nasmiješena i vesela! Posjeduje certifikate za izvođenje trajnog laka, ruske manikure, depilacije šečernom pastom, ibx-tretmana, dermaroler tretmana i callux pedikura.

Nikol P.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Brzo i bezbolno riješava i najzahtjevniju problematiku noktiju. Takoder će preporučiti adekvatnu kućnu njegu. Na području manikure posjeduje vještine trajnog laka, nadogradnje noktiju i ruske manikure. Pedantnost I predanost u poslu izmamilo je osmjeh na lice mnogim našim vjernim klijenticama.

Lucija B.

Kozmetologinja/kozmetičarka manikerka/pedikerka

Lucija je kozmetičarka sa višegodišnjim radnim iskustvom, u kojem se usavršila i u području pedikure i manikure. Ima završen tečaj maderoterapije, a posebno je vješta u svim vrstama masaža.U našem centru dodatno se educirala u tretmanima lica poput OXYGEN terapije, radiofrekvencije i ultrazvučne terapije.

Antonia T.

Kozmetologinja/terapeut

Antonija je kozmetologinja/terapeut s višegodišnjim iskustvom. Prepustite se u njene stručne ruke, nećete požaliti! Antonija ima položen: Tečaj trajnog laka, ruske manikure, threadinga obrva, tečaj ekstenzija trepavica 3D te basic volume, tečaj tajlandske masaže, maderoterapije, refleksije stopala, rad na elektrostimulatoru, različiti tečajevi za sve vrste masaža, vještina ekstenzije obrva.

Zašto Infinity?

Higijena i zdravlje

Certificirano osoblje

+1589 klijenata

Iznadprosječni rezultati

× Kako vam mogu pomoći?