Naš tim

Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom  znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana. Uz detaljnu analizu rezultata, naš tim stoji uz Vas kroz cijeli put željenog tretmana uz neizostavno praćenje napretka i krajnjeg ostvarenog cilja. Infinity tim ima sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu jamči Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

Naš najveći poticaj je zadovoljstvo klijenata koje je ostvarivo preko našeg tima koji uspješno spaja višegodišnje iskustvo, a djelatnice redovito profesionalno usavršavamo uz najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Katarina Kordun, prof.

voditeljica Infinity estetskoga centra


Katarina je osoba kojoj se možete obratiti u vezi svih tretmana, bilo za tijelo ili lice sa kozmetičkog, estetskog ili medicinskog stajališta. Spremna je ustupiti svoj stručni savjet, dati Vam podršku tijekom čitavog procesa tretmana i dati Vam topli osjećaj dobrodošlice u naš salon. Zajedno možete kreirati i individualne pakete koji će zadovoljiti i ostvariti sve Vaše želje. Njene vještine su posebno orijentirane na volumenske i megavolumenske ekstenzije trepavica pod certifikatom Royal Lashes te djeluje kao edukatorica. Veliku pažnju polaže na konstantnu edukaciju i usavršavanje iz manualnih tehnika i na odabir vrhunskih profesionalnih proizvoda za pružanje usluga. Ljubav prema ovom poslu je rezultiralo jako uspješnom poslovanju salona. Inovativna i ispred vremena – to je formula za uspjeh. Moramo brzo misliti, a još brže djelovati, a u svemu tome biti dovoljno hrabri i krenuti u nepoznate struje našeg vremena. S našom Katarinom, Infinity je to i dosegnuo!

Viktoria B.


Viktoria je kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom.
Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure i manikure. Posjeduje certufikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita. Ima završen tečaj na Patronus medical aparatima.

Antonia B.


Kozmetičarka s osam godina radnog iskustva. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije.
Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical s kojima sam radila.
Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih.
Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

Antonija T.


Antonija je kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom. Prepustite se u njene stručne ruke, nećete požaliti! Antonija ima položen: Tečaj trajnog laka, ruske manicure, threadinga obrva, tečaj ekstenzija trepavica 3D te basic volume, tečaj tajlandske masaže, maderoterapije, refleksije stopala, rad na elektrostimulatoru, razni tečajevi za sve vrste masaža, vještina ekstenzije obrva.

Pridružite nam se, postanite dio našeg tima!

Ispunite niže priloženi obrazac sa svojim podacima i očekujte naš poziv…

Vaše ime i prezime

Datum rođenja

Adresa

Broj telefona/mobitela

Zašto želite raditi kod nas i biti dio našeg tima?

Priložite svoj CV

Kakav oblik zaposlenja priželjkujete?

I to je to, još samo jedan klik na slanje...

error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!