Manikura

Opće zdravstveno stanje organizma ogleda se na noktima. U svakodnevnom životu i radu ruke su najvažnije, a i neprestano su izložene pogledu drugih. U pojedinim profesijama ruke su posebno izložene pogledima, pa ih treba redovito njegovati.

Nokti su potrebni jer štite osjetljive krajeve živaca na vršcima prstiju i pomažu cirkulaciju krvi. Osim toga služe kao filtar kiselinama, a sadrže i vrlo mali postotak arsena. Nokti su bitni dio vaše prirodne ljepote. Da bi izbjegli da vam ruke budu hrapave i grube, možete poduzeti puno toga.

Manikura poboljšava teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, i daje im ujedno lijep i poliran izgled. Klasična manikura ruku i noktiju podrazumijeva piling, čišćenje, popravak i oporavak noktiju za optimalan izgled prirodnih noktiju i kutikula, te zaštitni prirodni premaz za njegu i sjaj. Posebnim preparatima i masažom potičemo rast noktiju i njegujemo kutikule. Kod žena se po želji nanosi lak. Poslije manikure ruke su opuštene i meke, a nokti lijepi, zdravi i uređeni. Osim što čini naše ruke i nokte ljepšima i daje im osjećaj ugode, manikura često ima i umirujući i relaksirajući efekt i na nas same.

Kraljevska SPA manikura

Manikura savršenstva, praćena poliranjem noktiju, osvježavajućim peelingom, za meku i glatku kožu ruku, hranjivom maskom sa esencijalnim uljima, opuštajućom masažom ruke te aromaterapijom ruku.

spa manikura
Cjenik usluge Infintiy estetski centar Split

Cijena:

150 kn – 60 min

Klasična manikura

Oblikovanje noktiju, odstranjivanje suvišne kožice i masaža ruku.

Cjenik usluge Infintiy estetski centar Split

Cijena:

60 kn – 30 min

Manikura i trajni lak

Oblikovanje noktiju, odstranjivanje suvišne kožice i masaža ruku, te trajni lak marke OPI.

trajni lak
Cjenik usluge Infintiy estetski centar Split

Cijena:

100 kn – 60 min

Obično lakiranje

Cjenik usluge Infintiy estetski centar Split

Cijena:

30 kn – 20 min
error: Žao nam je, ali kopiranje sadržaja nije dopušteno!