fbpx

Naši partneri

Naš pristup je individualan, stručan i sistematičan. Koristimo isključivo preparate poznatih i provjerenih kuća

Collagen Nails je hrvatski brend premium gel laka. Proizvodi SU testirani bez mučenja životinja, a korištenjem ovakvih proizvoda potičemo proizvodnju kozmetike bez testiranja na životinjama.

Preparatima i lakovima koji su lider u inovacijama sa neodoljivim paletama boja i proizvoda, a u svim tretmanima koriste se izvorni sastojci s ekološkom etiketom i vrhunski kozmetički proizvodi u kombinaciji s naprednom tehnologijom.

Reforma Nails je brand linije proizvoda za nokte koji stvara kombinaciju visokokvalitetnih materijala. Reforma Nails je lider proizvoda za tretman noktiju, kreiranje umjetnih noktiju, i ruku. Reforma je neizostavan brend u tretmanima manikure i pedikure.

Mollon PRO je francuski profesionalni brend lakova za nokte.Stvoren je 2011. godine, brend je prisutan u 44 zemlje. Mollon professional tvrdi da je oznaka “francuska kvaliteta”. Svi proizvodi i materijali za nokte namijenjeni za sve one koji žele biti besprijekorni do vrhova noktiju. Mollon PRO koristi suvremena tehnološka rješenja i kvalitetne sirovine za stvaranje inovativnih proizvoda. Mollon PRO misija su proizvodi stvoreni sa strašću, te briga za ljepotu i stil.

JN brand je pomno i pažljivo testirao i odabrao kako bi zadovoljili apsolutno svačije ukuse. Poziva sve da se uvjere u superiornu kvalitetu JN branda. Svi proizvodi dolaze u luksuznim pakiranjima kojima daje dašak glamura.

S obzirom da se u radu konstantno služimo ručnicima, plahtama prekrivačima želimo naglasiti da se brinemo o svakom detalju, tako i načinu tretiranja tekstilnih potrepština. Prilikom pranja naših potreština po najvišim standardima Galeb 1950 brine za to.

Od sada možete uživati u profesionalnoj kozmetici Infinity estetskog centra.

Visoko profesionalni pristup prema svim našim klijentima. Renomirani svjetski brendovi pružaju Vam i daju osjećaj sigurnost. Intimnog je karaktera, a bogata ponuda ekskluzivnih usluga i proizvoda, promiče ideju o životu u skladu s prirodom s ciljem izbjegavanje stresne svakodnevnice.

Zašto Infinity?

Higijena i zdravlje
Certifirano osoblje
+1589 klijenata
Iznadprosječni rezultati

Što klijenti kažu?

error: Sadržaj je zaštićen te je izričito zabranjeno kopiranje bez odobrenja COLLAGEN d.o.o.

Koristimo kolačiće kako bismo personalizirali sadržaj, omogućili značajke društvenih mreža i analizirali promet. Više informacija u našim Pravilima privatnosti.