Upoznajte naš profesionalni tim!

Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana.

Viktoria B. (kozmetologinja/kozmetičarka) / voditeljica Infinity centra Sućidar

Viktoria je kozmetologinja/kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom.Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure, te su joj specijalnost medicinska, konstruktivna i klasična pedikura s naglaskom na protetiku noktiju. Na području manikure posjeduje vještine trajnoga laka, ruske manikura, gel tehnike. Threading je još jedna od vještina koju posjeduje. Posjeduje certifikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita kao i za rad na Patronus medical aparatima.

Antonia M. (kozmetologinja/kozmetičarka)

Kozmetičarka od prvog radnog dana u Infinity estetskom centru. Iskustvo u načinu poslovanja centra i dosljednost u kvaliteti su od iznimne važnosti za nju. Detaljno poznavanje dermatologije i svakodnevno usavršavanje su jedini put izvrsnosti. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical i Afrodita kozmetiku. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela.

Valentina B. (pedikerka/manikerka)

Valentina, naša majstorica medicinskih pedikura, klasičnih i estetskih manikura, trajnog laka i Spa tretmana. Uvijek nasmiješena i vesela! Posjeduje certifikate za izvođenje trajnog laka, ruske manikure, depilacije šečernom pastom, ibx-tretmana, dermaroler tretmana i callux pedikura.

Antonia B. (kozmetologinja/kozmetičarka)

Kozmetologinja/kozmetičarka s deset godina radnog iskustva. Specijalizirana za razne problematike kože lica, aknozna stanja, hiperpigmentacije, ožiljke, antiage. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

Antonia T. (kozmetologinja/kozmetičarka/manikerka/pedikerka)

Antonija je kozmetologinja/kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom. Prepustite se u njene stručne ruke, nećete požaliti! Antonija ima položen: Tečaj trajnog laka, ruske manikure, threadinga obrva, tečaj ekstenzija trepavica 3D te basic volume, tečaj tajlandske masaže, maderoterapije, refleksije stopala, rad na elektrostimulatoru, različiti tečajevi za sve vrste masaža, vještina ekstenzije obrva.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Želiš biti dio pobjedničkog tima?

Ako sebe smatraš profesionalcem vedrog duha, željna si napredovati i usavršavati se u svome poslu? Ovaj posao je tvoj život i želiš mu se maksimalno posvetiti? Želiš raditi s profesionalnim uređajima i renomiranim preparatima? Postani dio našeg tima!

Prijavi se