Upoznajte naš profesionalni tim!

Za ostvarenje uspjeha i ugleda zaslužne su naše djelatnice koje uvelike doprinose svojim marljivim radom i širokim spektrom znanja. Svakom klijentu pristupaju individualno uz kreiranje posebnih tretmana i programa te se savjetuju i daju individualizirani preparat uz savjet i konzultacije, a sve u svrhu uspješnosti preporučenog tretmana.

Katarina K. prof. voditeljica poslovanja

Katarina je osoba kojoj se možete obratiti u vezi svih tretmana, bilo za tijelo ili lice sa kozmetičkog, estetskog ili medicinskog stajališta. Spremna je ustupiti svoj stručni savjet, dati Vam podršku tijekom čitavog procesa tretmana i dati Vam topli osjećaj dobrodošlice u naš salon.

Viktoria kozmetolog / voditeljica Infinity centra Sućidar

Viktoria je kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom.Posjeduje vrhunske vještine u tretmanima lica i tijela, kao i svim vrstama pedikure i manikure. Posjeduje certifikate prestižne svjetske kozmetike Afrodita. Ima završen tečaj na Patronus medical aparatima.

Antonia M. kozmetolog

Antonia M. kozmetolog
Kozmetičarka od prvog radnog dana u Infinity estetskom centru. Iskustvo u načinu poslovanja centra i dosljednost u kvaliteti su od iznimne važnosti za nju. Detaljno poznavanje dermatologije i svakodnevno usavršavanje su jedini put izvrsnosti. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical i Afrodita kozmetiku. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela.

Valentina B. pedikerka

Valentina, naša majstorica medicinskih pedikura, klasičnih i estetskih manikura, trajnog laka i Spa tretmana. Uvijek nasmiješena i vesela! Posjeduje certifikate za izvođenje trajnog laka, ruske manikure, depilacije šečernom pastom, ibx-tretmana, dermaroler tretmana i callux pedikura.

Andela R.

Naša Anđela, majstor ekspert u gel tehnici, trajnom laku i pedikurama. Precizna i pedantna do zadnjega detalja, veliki perfekcionista i premarljiva djelatnica. Posjeduje certifikate Arimed učilišta i Jana Nails.

Antonia B. kozmetolog

Kozmetičarka s deset godina radnog iskustva. Detaljno poznavanje dermatologije i anatomije. Posjeduje certifikate za aparate Patronus medical. Vrsna je u tretmanima lica mikrodermoabrazija, radiofrenkvencija, ultrazvučna terapija i mnogo drugih. Poznavanje svih vrsta masaža i mnogobrojnih trermana tijela. Certifikat Juliette Armand kozmetika i Afrodita.

Antonia T. kozmetolog

Antonija je kozmetičarka s višegodišnjim iskustvom. Prepustite se u njene stručne ruke, nećete požaliti! Antonija ima položen: Tečaj trajnog laka, ruske manicure, threadinga obrva, tečaj ekstenzija trepavica 3D te basic volume, tečaj tajlandske masaže, maderoterapije, refleksije stopala, rad na elektrostimulatoru, razni tečajevi za sve vrste masaža, vještina ekstenzije obrva.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.